Cicle de debats "SoPerifèric"

Notícia
Compartir a:
dimarts, maig 23, 2023 - 17:00

Primera edició del cicle de debats per indagar i descobrir altres maneres de relacionar-se amb el sector musical.

Aquest juny arriba a La Capsa SoPerifèric, cicle de trobades dedicades el diàleg i la reflexió crítica compartida entorn les experiències vinculades amb maneres de fer, organitzar o viure (de) la música.

Per a la primera edició d’aquest cicle de debats, es vol oferir un espai per indagar i descobrir altres maneres de treballar, entendre i relacionar-se amb el sector musical. Creiem necessari prendre consciència de les metodologies i pràctiques professionals que s’acostumen a normalitzar en aquests contextos, per repensar-les i si, és pertinent, canviar-les.

Sense voler entrar en qüestions redundants, implícites i difícilment mutables pròpies d’un present cada cop més complex i accelerat, volem reflexionar sobre les realitats properes i assimilables de les persones i col·lectius que habiten La Capsa. La Capsa, com a centre cultural que treballa des de la música per afavorir espais de pràctica, creació, experimentació i gaudi, és també seu de molts practicants, estudiants i professionals que, ja sigui perquè facin ús dels bucs o bé perquè participen de la programació, comparteixen vivències i experiències al voltant de l’acció musical.

Aquestes trobades s’han pensat com una forma de generar diàlegs amb horitzontalitat amb totes les comunitats que habiten La Capsa, la ciutat, i rodalies.

Apunteu-vos les següents dates:

Dimecres 7 de juny - SoPerifèric: Festivals, circuits i grups emergents

- amb Nando Cruz

- a l'exterior de La Capsa

- 19:30 h

 

Dimecres 14 de juny - SoPerifèric: Gènere i creació musical

- amb Carmen Zapata i Las Pibas Producen

- a l'exterior de La Capsa

- 19:30 h

 

Us hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA