cinema i musica

Cinema i Música 2019

David Gómez, Antonio Miyagi, Violeta Veinte i Xavi Alias

Compartir a:

Ja ens plantem a la quarta edició consecutiva de cinema i música. Les pel·lícules en blanc i negre i els músics locals formen tan bona combinació com les gandules a la fresca i les crispetes.

Així, ràpid: el cinema i música va de demanar-li a algun músic local (o amb connexió amb la ciutat) que compongui una banda sonora per a una pel·lícula concreta. Aquestes bandes sonores poden ser des d’una composició partint de zero, una reinterpretació de la banda sonora original, la reinterpretació de cançons ja existents o acompanyar la pel·lícula amb sons que, a la forma dels efectes Foley, acompanyin l’acció, o les tres alhora.

Al juliol del 2018 van participar David Gómez (bateria, guitarra i electrònica) amb Der Letze Mann de F.W. Murnau; Antonio Miyagi (bateria i electrònica en viu) amb Le Voyage à Travers  l’Impossible, le Voyage dans la Lune Le Royaume des Fées de Georges Méliè; Violeta Veinte (violí, veus i looper) amb City Lights  de Carles Chaplin i Xavi Alias (electrònica en directe) amb La Passion de Jeanne d’Arc de C.T. Dreyer.

Us deixem amb unes fotografies:

Cinema i música: Xavi Alias 24/07/2019
I també amb un vídeo on podreu gaudir de la sessió completa de l’Antonio Miyagi:

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA