El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Notícia
Compartir a:
dijous, maig 19, 2022 - 16:30

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

El metall extrem ha complert quaranta anys d'existència. Un gènere que semblava destinat a agradar només als fans més radicals del metall ha demostrat tenir una capacitat de supervivència major que la de molts altres estils musicals més longeus.  L’última setmana de maig, des de La Capsa proposem un petit cicle amb dues activitats centrades en aquest gènere musical.

Per una banda, el dijous 26 de maig donarem cabuda a una nova sessió d'El Descompositor, el club d’escolta i descoberta de músiques en comunitat. En aquesta ocasió, seguint el rastre d'un dels gèneres més longeus i mutants de la història de la música contemporània, el metal. I com que posar-se a parlar d’aquest gènere no és feina fàcil, hem decidit contactar amb Salva Rúbio, un dels majors experts sobre el tema. Ell és autor d'un llibre indispensable pels amants del gènere, Metal extremo: 30 años de oscuridad, que abraça les tres dècades 80 – 10, i a més a més ens ajudarà a entendre i contextualitzar un gènere que aixeca passions.

D'altra banda, per complementar l’experiència i viure el metal en directe, el dissabte 28 hi haurà un doble concert tribut a dos dels monstres del rock més extrem.  Motörhits donaran una segona vida als clàssics de Lemmy Kilmister en un dels tributs més fidels dels anglesos i Decade of Aggression faran trontollar la sala amb les cançons d'Slayer, una banda sense la qual no podria entendre's el trash metal.

Així doncs, si ja us agrada aquest gènere o si, per altra banda, voleu apropar-vos-hi, reserveu agendes:

El Descompositor: El metal amb Salva Rubio
Dijous 26 de maig a les 19h. La Sala.
Gratuït

Motörhits + Decade of Aggression
Dissabte 28 de maig a les 22h
5€/8,5€/12,5€

Us hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA