ESCARXOFA & JAZZ BARNOUCHE KILL DRINK LES ESCARXOFES DEL PRAT LOS FULANOS LUNA COHEN SHAKIN'ALL

Escarxofa & Jazz 2013

Compartir a:

El 7 d’abril de 2013 vam gaudir de la setena edició de l’Escarxofa&Jazz al Pati de l’Artesà. L’activitat que coorganitzem des de La Capsa amb el suport de Les Escarxofes del Prat i un grup de persones de la ciutat que ajuden a definir els grups que en pernen part, està inclosa dins de les activitats de la Carxofa Prat que es fan durant el mes d’abril.

Luna Cohen va donar el tert de sortida a l’assolellada jornada. El jazz d’aquesta brasilera afincada a Catalunya i que ha estat mereixedora del premi Enderrock a la proposta de jazz en la seva darrera edició va donar la benvinguda a les més de mil persones que van trobar-se al Pati de l’Artesà.

Uns experts en l’Escarxofa&Jazz són La Kill Drink, van venir amb un altra proposta musical fa dues edicions i han tornat a delectar-nos amb el seu savoir faire a peu de terra. La seva és una proposta fresca i que busca la resposta i interacció amb tothom. No hi ha qui no es rendeixi al seu poder de seducció ni a la seva jaca inicial.

Després de rebre les instruccions per part de Les Escarxofes del Prat de com i quan es serviria el dinar va ser el torn dels Barnouche, un trio de gipsy jazz format per guitarra, violí i contrabaix que va esdevenir la banda sonora ideal del dinar popular.

Un any més Les Escarxofes del Prat han demostrat el seu nivell gastronòmic i les ganes i capacitat per treballar en equip que són necessàries per poder organitzar un àpat popular com el de l’Escarxofa&Jazz. I és que van servir-se més de 800 àpats i quasi 300 entrepans

Shakin’ All va despertar les ganes de ballar de tothom en ben dinat. Amb els seus estàndars de swing i jazz va ser qüestió de minuts que les taules comencessin a recollir-se per fer lloc a la nombrosa gent que començava a apropar-se a l’escenari i que anava caldejant l’ambient.

Los Fulanos van aterrar amb la seva festa i el bogaloo amb tothom ja entregat a la festa al Pati de l’Artesà. El sol començava a retirar-se però les ganes de ball seguien intactes gràcies a l’entrega i al nivell musical que Los Fulanos demostren dalt de l’escenari. I aquesta energia va fer que el seu concert s’allargués amb molta gent demanant que s’acabés la festa però no el bogaloo, parafrasejant així el títol del darrer treball d’aquest grup

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA