ESCARXOFA & JAZZ CASI EL MEJOR TRIO DE TU VIDA EL COLECTIVO ELECTRIC GOZARELA WAX&BOOGIE XARANGARÍN

Escarxofa & Jazz 2014

Sol, bona música, bon menjar i millor ambient

 

Compartir a:

La vuitena edició de l’Escarxofa&Jazz ha estat, una vegada més, un èxit de participació. El bon temps va facilitar que tots poguéssim gaudir d’una bona jornada de música i gastronomia i, fins i tot, molts van acabar trobant solucions per a protegir-se del fort sol que va acompanyar-nos durant el dia.

Casi el mejor trío de tu vida va obrir les actuacions a l’escenari mentre Les Escarxofes del Prat treballaven a bon ritme en la paella, la proposta dixie d’aquest internacional trio donava la benvinguda i convidava als primers balls del dia.

Enguany, les actuacions a peu de terra van anar a càrrec de Xarangarín. Aquest projecte amb membres del Prat va anar enllaçant les diferents actuacions amb un repertori que anava de la música més xaranguera als grans hits del pop i el rock passats pel tamís dels vents i la percusiió.

El Colectivo va ser el grup encarregat d’acompanyar-nos durant el dinar, el seu projecte era el més jazz de la jornada, amb un bon repertori i una execució impressionants van sorprendre als més jazzies per la seva qualitat, una gran descoberta.

Una vegada més, l’entitat Les Escarxofes del Prat van demostrar el seu mestratge amb un arròs deliciós que van servir amb agilitat i a molt bon ritme, fruit del bon treball de les nombroses mans que any rere any s’esforcen per fer de l’àpat i de l’Escarxofa&Jazz un èxit.

La sobretaula portava la veu de l’Ster Wax i les tecles del David Giorcelli. Els i el seu Rythm Combo van fer aixecar a gran part dels assistents de les seves cadires i començar a ballar amb el boogie, el rock i el blues que van saber combinar de forma exquisida deixant grans crítiques al seu pas i caldejant l’ambient per al darrer grup.

El Bogaloo són ells… Els Electric Gozarela van ser enguany els responsables de moure els més entregats que no paraven de ballar i gaudir de la música. Un directe contundent, ritmes que fan que no et puguis parar de moure i ganes, una combinació perfecte per tancar una nova edició de l’Escarxofa&Jazz.

I el bon ambient…Si alguna cosa fa especial aquesta festa és l’ambient de trobada i festa al voltant de la música i les carxofes, un ambient divers, familiar i proper que destil·la bones vibracions i que convida, any rere any, a tornar a aquesta cita amb el Jazz i les carxofes. Que no s’aturi!

Us deixem també un reportatge a Elprat.tv:

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA