ESCARXOFA & JAZZ BCN SKA-JAZZ ORQUESTRA LOS MAMBO JAMBO THE 5 OUTSIDERS OF DIXIELAND THE LIMBOOS TRUMPET ATTITUDE

Escarxofa & Jazz 2017

Un complex vitamínic perfecte!

Compartir a:

La plaça Joan Garcia-Nieto plena a vessar, crema de sol, para-sols i primers pantalons curts, una paella per a 1000 persones, música i ball sense parar… Només podia voler dir una cosa: havia arribat el dia, l’Escarxofa&Jazz 2017 arrancava motors!

Amb onze edicions a les espatlles, l’Escarxofa&Jazz 2017 prometia ser el complex vitamínic perfecte per acomiadar-nos d’un hivern llarg i fred, i per descarregar l’energia acumulada durant tot l’any.
Van inaugurar l’escenari els BCN Ska- Jazz Orquestra; ritmes Ska amb tocs de jazz ideals per ajudar-nos a arrancar i fer-nos a la idea que el què ens esperava seria de traca i mocador.

La Sheila i l’Albert, els dos grans presentadors, ens conviden a escoltar als The 5 Outsiders of Dixiland. Una formació de joves músics ambaixadors de la tradició del jazz, que toquen a peu pla i confonent-se amb el públic, al més pur estil dixie i amb una energia que encomana a petits i grans.

Amb els de Dixieland tocant les darreres notes, vora l’arròs, animant a la cuina, fent-nos venir gana, comença a sonar Trumpet Attitude, de la mà del trompeta Ivó Oller. Tot el carisma i el groove, i la precisió hipnòtica d’una banda de músics de primera línia de l’escena jazz del país.

Encara en plena digestió, The Limboos puja a l’escenari sense donar-nos treva. Sobris, elegants i amb una proposa frenètica: tot el rhythm and blues de la bella escola barrejat amb ritmes llatins, soul, sol i suor, molta suor.

El final de festa no podia ser amb ningú altre que amb Los  Mambo Jambo, descàrrega instrumental de rock and roll, swing, rhythm and blues. Explosius i catàrtics, els grans mestres de cerimònies van posar el colofó a l’edició del 2017 mentre removien els fonaments de la plaça i ens feien ballar sense parar.

Eufòria i crits de victòria barrejats amb la tristor d’haver d’esperar tot un any per tornar-ho a viure!

Escarxofa&Jazz 2017

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA