ESCARXOFA & JAZZ ESCARXOFA & JAZZ 2022

Escarxofa & Jazz 2022

Escarxofa & Jazz 2022: retrobar-se

Compartir a:

Després de dos anys d'aturada i amb més ganes que mai, l'Escarxofa&Jazz va tornar a omplir la plaça Joan Garcia-Nieto amb música i arròs! Aquest any ens van acompanyar Delickites, Paula Peso, The Kabooms, Flamingo Tours i Belle de Jour DJ. I com sempre Les Escarxofes del Prat, els màsters dels arrossos de la nostra ciutat, van cuinar-nos unes autèntiques delícies! 

CARTELL

Delickites
El projecte Delickites combina el sabor gourmet del Jazz amb la força dels ritmes Jamaicans. El show té com a objectiu portar grans obres del Jazz a ballar amb l'espectador a ritme d'Ska. Els arranjaments tampoc et deixaran indiferent, amb molta cura hi introdueixen frescor en forma de referències a conegudes bandes sonores o grans obres com les de Beethoven.

Paula Peso
Paula presenta un projecte que ens acosta a la música R&B i funk amb inspiracions de Soul.
Actualment presenta el seu primer disc Teach You Right. Un disc fresc i dinàmic que beu del funk, el soul, la música urbana… amb un “groove” molt personal de l’artista que s'expressa a partir de les seves lletres produït per Lalo López (Fundación Tony Manero) i Quiroga (Warner).

The Kabooms
The Kabooms són una banda establerta a Barcelona i fundada l'any 2014 amb integrants de diverses bandes reconegudes en l'àmbit del rock and roll 50’s: Matt Olivera a la veu (Matt and The Peabody Ducks), El Llega a la guitarra (Legacaster, Los Locos del Oeste), Xavi Carajillo al baix ( Els Torontos, Los Locos del Oeste) i Jesús López a la bateria (Pike Cavalero, The Ragtones). Junts formen aquest combo de sonoritat surf rock i rock and roll de finals dels 50’s que han passejat el seu directe salvatge i ple d'energia per festivals i escenaris de tot el món.  

Flamingo Tours
Liderats per Myriam Swanson qui escriu i produeix tots els seus treballs, Flamingo Tours, una banda de r’n’r de vocació viatgera i vividora, va debutar el 2013 al ritme d'un rhythm’n’blues cavernós, soul profund, surf frenètic, rockabilly i exòtica. Una recepta letal. Al seu últim treball, Wild Beasts From the South, Flamingo Tours ofereix ritmes profunds entre Detroit i Barcelona sota la producció de Jim Diamond, guru de l'underground americà, i productor de bandes com White Stripes o els propis Sonics.

Belle de Jour (DJ)
Belle de Jour és col·leccionista de discos i resident en diferents clubs de Barcelona. Els seus sets són molt variats, Soul, R&B, Garage, entre d'altres. Sons originals dels 60s i 70s, procedents de diferents llocs del planeta, enamorada de la música brasilera, on predominen les melodies accelerades, el Hammond i els ritmes carregats de Fuzz. Li encanta ballar, però sobretot fer ballar als altres és el que més feliç la fa. 

Escarxofa & Jazz 2022

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA