DIRECTE A L'ESTUDI

KHALM

Melted Heart

Compartir a:

Us presentem a Khalm, un grup que neix al 2018 per una necessitat i  ja porten tres anys! Els hi hem fet unes preguntes per conèixe’ls una mica millor (contesta Anna).

Sou un grup amb una curta trajectòria. Qui és Khalm?

 

Bona pregunta! Som un duet a guitarra i veu que versiona, reinventa i (a vegades) compon temes d’estils molt diversos com poden ser el jazz, soul, hip hop, pop, rock, entre d’altres. Però som molt més que això: Khalm és tot el contrari al que el nostre nom et pugui evocar. La gent quan ens veu ja s’espera qualsevol cosa i, de fet, ha arribat un punt en què ni nosaltres mateixos sabem què pot arribar a passar.


Com va néixer el grup? Quines influències teniu?

 

És curiós perquè Khalm va néixer d’una necessitat i la broma ens està durant ja 3 anys! Nosaltres ens vam conèixer al conservatori on estudiem i sempre ens hem entès molt bé tant a l’hora de treballar plegats com l’amistat que tenim fora el projecte i sempre ho intentem transmetre als nostres concerts.I respecte a les influències crec que no acabaríem mai! Escoltem i gaudim de tots els estils que et puguis imaginar, de fet, en els nostres famosos medleis barregem temes d’Aerosmith, Nancy Sinatra, Eurythmics, Sarah Vaughan, Camila Cabello, entre d’altres.

Per què feu música?

 

Vulguis o no, és la nostra feina, hobby i, actualment, els nostres estudis. Ens ho passem genial als assajos i sobre l’escenari, però no hem d’oblidar que estem treballant, ja que a vegades es romantitza molt el ser músic, però creieu-nos quan us diem que és molt més que això.


Per què heu escollit “Melted heart” per al Directe a l’Estudi?”

 


Melted Heart” és un tema que va compondre l’Anna en un moment ple de dubtes existencials, com a totes ens pot passar! I quan me’l va presentar la màgia va fluir. També és un dels pocs temes propis que tenim al nostre repertori i sempre, com diu el títol mateix, ens desfà una mica el cor quan el posem davant un públic. La part bona és que sempre rep molt bones crítiques, això vol dir que alguna cosa bona estarem fent!

Què tal l’experiència a l’estudi?

 

Brutal! Ens ho vam passar molt bé, vam riure moltíssim amb l’equip i ens vam sentir com a casa. Fa poc ens va arribar el resultat final i, spoiler alert, us agradarà molt!


Després d’aquesta gravació, quins són els vostres objectius en l’actualitat?

Tenim el mal costum de pensar en gran i potser el projecte traspassi fronteres més enllà de Barcelona (i potser del país!). També ens estem plantejant ampliar la família, però… fins aquí podem dir!

Què esteu fent ara?

Actualment, per circumstàncies de la situació que vivim ara, estem una mica aturats amb els concerts. Però això ens ha permès renovar-nos i poder crear un nou repertori i més temes propis que en un futur, esperem, no gaire llunyà podreu gaudir en directe!

Ens recomaneu un tema?

A part de Melted heart, us recomanem Bernie’s Tune, en especial la versió de la Kate Taylor, ens sembla molt divertida, tant per tocar-la com per escoltar-la.

Aquí teniu la participació de Khalm als nostra Directe a l'Estudi:

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA