La Capsa presenta la nova Guia Sonora del Prat

Notícia
Compartir a:
divendres, novembre 19, 2021 - 19:30

La celebració serà l'11 de desembre i comptarà amb les actuacions d'Extra, Almendras Blues Band i Zermeño

La Guia Sonora del Prat va néixer el 1998, a partir de la col·laboració de l'Associació de música La Clau, l'estudi de so Zero DB i La Capsa. Aquesta publicació va ser una revista-catàleg-cd que volia donar a conèixer els agents musicals de la ciutat, en un moment àlgid quant a bandes i iniciatives musicals al Prat.

L'any 2013 el concepte del projecte evoluciona i s'amplia. Aquesta vegada transformat en format blog amb la col·laboració de músics de la ciutat, amb un objectiu divulgatiu i de difusió de les músiques locals així com a espai repositori i de documentació actualitzada. Allà s'hi podia trobar tota la història i enllaços a les músiques, vídeos i imatges dels grups, cantautores i creadores sonores de la ciutat. Es van fer una trentena de publicacions, entre les quals es trobaven bandes ja desaparegudes o d'altres que es trobaven en el seu punt àlgid. Per citar alguns exemples, aquestes anaven des de "Turistas" o "Rumba Brava" fins a la "La Sombra del Átomo" o "Xavi Alias".

El 2020 es comença a preparar la nova Guia Sonora treballant juntament amb l'estudi de disseny del pratenc Dani Tamayo, Vera Tamayo,  per tal d’ actualitzar la imatge i fer-la més atractiva i funcional. Al mateix temps, hem revisat i actualitzat els antics arxius fent un treball de recerca i documentació i contactant amb músics i grups de la ciutat per tal d'estrenar la nova etapa amb cinquanta referències i amb l'objectiu d'ampliar-la periòdicament amb nous grups i projectes d'ara en endavant.

La presentació serà el proper dissabte 11 de desembre. Gaudirem d'una nit molt especial a la Sala que comptarà amb concerts d’alguns dels grups que componen aquesta publicació: Extra, la mítica banda pratenca dels vuitanta (que es reuneix expressament per aquesta ocasió), els Almendras Blues Band, amb la poderosa veu de la Mònica Escrig, i Zermeño, la banda de Heavy Rock amb lletres iròniques que torna als escenaris després d'estar uns anys aturats. A més, la nit acabarà de la millor manera possible amb un dels Djs referents del Prat, Víctor Campos, "Viyou", que farà un repàs de hits de totes les èpoques i també de grups de la ciutat.

A partir d’aquell dia, podreu accedir i consultar la Guia Sonora a través del nostre web.

Vens a celebrar-ho amb nosaltres? Reserva la teva entrada en aquest enllaç. 
T'hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA