L’escriptora i actriu Juana Dolores entrevista a Bad Gyal a La Capsa

Notícia
Compartir a:
dimecres, desembre 22, 2021 - 13:00

L’estrena serà el 28 de desembre en format audiovisual al canal de Youtube de La Capsa

Sovint quan una artista signa per un gran tour, amb escenaris enormes i jornades maratonianes, ha de preparar l'espectacle a un espai com una sala de concerts. Aquest és el cas de la Bad Gyal i tot el seu equip, que fins a hores d'ara ha preparat tres gires a La Capsa. Quan això passa, busquem un retorn de l'artista cap al projecte i la comunitat que normalment es tradueix en un concert, però que al llarg d'aquests anys ha anat mutant en moltes altres accions. Hem vist a molts artistes prendre part en projectes com el Descompositor, el Codi Font Audiovisual, a tallers o vermuts i a conferències o xerrades.

De tots aquests formats encara ens en faltava un per explorar: les entrevistes! Totes sabem que la Bad Gyal té una presència imponent sobre l'escenari, però també té una personalitat i un discurs que val la pena escoltar. Així doncs, si no podem veure a la reina del dancehall en concert, per què no xerrar amb ella a una entrevista?

Som afortunades perquè al Prat tenim una de les fans de la Bad Gyal més mediàtiques i actives del panorama artístic patri. Polèmica i sense pèls a la llengua, roasted dia rere dia a twitter, la Juana Dolores.

Li vam proposar i va accedir de seguida.

Així doncs, aquest Nadal estem contentíssimes de poder-vos regalar 40 minuts de conversa entre aquestes dues dives catalanes. Sense censura i a pèl, parlant del panorama musical català, de moda, de feminisme, de llengua i de moltes coses més.

S’estrenarà el dia 28 de desembre les 12h al canal de Youtube de La Capsa.

Un document únic, que el gaudiu!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA