DIRECTE A L'ESTUDI MELTING STATE

MELTING STATE

Samsara

Compartir a:

Melting State és un grup que respira anys 90 per totes bandes. Els hi hem fet unes preguntes per conèixe’ls una mica millor (contesta Jake Rop).

Sou un grup jo però amb una llarga trajectòria. Qui és Melting State?

Melting State és un fetus espectral que palpita i es ramifica absorbint qualsevol estímul que ens arriba, transformant els nostres pensaments en paranys de sons.

Com va néixer el grup? Quines influències teniu?                  

Va néixer de dos amics, molt apassionats de la moguda grunge i amb moltes ganes de trobar un bateria fins que al final, després de molt de temps, el vam trobar i havia de ser ell! L’Ivan, el nostre bateria i esperem que ho sigui indefinidament!

Les nostres influències són mitjanament variades; des de rock alternatiu, grunge, punk fins el metal. Com a norma general, no posem limitacions al que escoltem. Si haguéssim de posar un etiqueta, diríem que perpetrem el rock alternatiu.

Per què feu música?

Per nosaltres fer música és un medi terapèutic per expressar el nostre món interior.

Per què heu escollit “Samsara” per al Directe a l’Estudi?”

Després de treure el nostre nou EP anomenat ‘Interphase’, vem decidir de publicar un vídeo de qualitat per cada cançó d’aquest treball. No trobàvem l’encaix de Samsara fins que veu contactar amb nosaltres per participar en el directe a l’estudi i això ens va anar com un guant. Va ser tota una experiència, òbviament, no vam dubtar-hi gens en dir-vos que sí.

Què tal l’experiència a l’estudi?

Ens veu tractar bastant bé, ens vàreu donar aigua… i ens vàrem quedar! Jajaja, ara fora bromes. Poder fer aquest vídeo amb un equip tècnic i humà de categoria i sobretot poder fer-ho a casa nostra, va ser una gran experiència molt motivadora. Us agraïm l’oportunitat!

Després d’aquesta gravació, quins són els vostres objectius en l’actualitat?

El Primer dels nostres objectius es créixer com a banda. Volem moure’ns una mica més en el moment que es pugui i sobretot, poder estrenar el nostre últim treball, tant en directe com a les plataformes digitals.

I per últim, com a segon objectiu: volem aconseguir provocar estímuls a qui escolti les nostres cançons i que aquestes, puguin acompanyar tant bons com mals moments.

Què esteu fent ara?

Estem treballant en el directe del nostre repertori i sobretot, improvisant bastant que és on trobem la inspiració per a crear nou material. Noves coses que ja estem maquinant….

Ens recomaneu un tema?             

El tema que recomanem es “Stay”, cançó que introdueix el nostre nou EP i que ens identifica com a grup. Pot ser un bon punt de partida per els que no coneixen el nostre estil.

Podeu trobar el clip de “Stay",“Follow”y“Between The Lights”, al nostre canal de Youtube “Melting State”.

Aquí sota podeu veure la participació dels Melting State al Directe a l’Estudi:+

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA