PARAULA DE DONES

Paraula de Dones 2022

Paraula Talent 

Compartir a:

Paraula Talent, el concurs total! El 12 de març, les millors artistes d’aquesta banda del Llobregat a La Capsa. Emoció, talent i moltes ganes de triomfar!

És dissabte al vespre, la façana de La Capsa vestida per a l’ocasió i la terrassa del Bar plena de gom a gom. De grups d’amics, famílies, persones de totes les edats. A la fi, tantes cares conegudes reunides i expectants! A les 22 h s’obren les portes de la sala, que a poc a poc es va omplint, hi ha sold-out. Al backstage i camerinos, il·lusió, nervis, brindis, riures i molta complicitat. Ha arribat l’hora. S’apaguen els llums, s’obre el teló i, damunt de l’escenari, una banda de músiques ens donen la benvinguda amb la sintonia que ens acompanyarà tota la nit, la sintonia del Paraula Talent. Pèls de punta perquè, ara sí, ha tornat el Paraula de Dones!

La preparació de l’espectacle d’enguany va començar l’octubre de 2021 amb la incertesa del moment, però amb l’esperança de poder tornar allà on vam acomiadar el Paraula del 2020, amb una gran nit d’estrena. Des del novembre i fins dos dies abans de la presentació l’Alicia, la Noe, la Nuri, la Laura, la Paula, la Tami, la Mónica, la Mari Carmen, la Lidia, l’Eva, la Carla, la Rocío i l’Ana van fer de La Capsa casa seva, omplint els bucs d’hores i hores d’assaig amb l’acompanyament de l’Alba Careta a la direcció musical, la Cristina Celada a la direcció artística i la Vanesa Martínez a la producció i escenografia.

Aquesta edició del Paraula de Dones ha estat una de les més especials pel retrobament que ha suposat i és per això que des de La Capsa només podem dir GRÀCIES!

Paraula de Dones '22  12/03

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA