Robrim els bucs d'assaig a l'octubre, re-tornem a La Capsa

Notícia
Compartir a:
dimecres, setembre 30, 2020 - 17:30

La Capsa va reprendre progressivament l’activitat presencial al juliol però no ha estat fins ara que hem donat el tret de sortida a totes les cares que la conformen. Amb el nou curs,  reprenem i iniciem els projectes de suport a la creació, comunitat, de formació i pràctiques. Així, a partir d’aquest mes d’octubre, a La Capsa podrem trobar que l’espai està habitat per músics de la ciutat; alumnes de l’Escola d’Arts en Viu així com dels participants dels processos que es posen en marxa!

L’1 d’octubre, recuperem l’horari habitual d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 16 a 20h i dimarts de 10 a 14h.

Comunitat, creació, formació i pràctiques

El ritme torna a La Capsa i és que ahir vam tornar a obrir els bucs d’assaig! També, reprenem les trobades del #4Raonsamb els  Hijos del Truenoels col·laboradors que havien de formar part de l’edició de primavera, perquè  tornin treballar plegats amb col·lectius locals i presentin la seva col·laboració aquesta tardor. De la mateixa manera, tornem a engegar el Paraula de Dones que es presentarà, com sempre, el març del 2021.

Com a novetat, enguany recuperem el projecte Trainer: per a aquesta edició, The New Raemon guiarà als grups locals Heidi  & The Boobies i a Dos Islas, en el procés de conformar-se com a banda i d’arribar a l’estudi amb un grapat de temes que els identifiquin.

A més, per primer cop, La Capsa participa de la convocatòria /UNZIP amb la modalitat  “Música i Comunitat”. El projecte guanyador ha estat el de l’Edi Pou, membre de Za! i la seva proposta de crear una ràdio capsera i comunitària. Així, la creació radiofònica ocuparà la Capsa fins al desembre.

Torna la música en directe

Per altra banda, arrenca la temporada de música en directe amb una programació molt centrada en l’àmbit local, que serveix com a mostra de la gran quantitat de projectes i artistes que poblen la nostra ciutat.

Des de la Capsa (com des de la resta d’equipaments culturals) tenim l’oportunitat de programar i de donar representació al teixit cultural. No ens agradaria mostrar-vos la nova programació com si res hagués passat, volem remarcar que ara, més que mai, l’exercici de venir a veure una obra o concert en directe, no és només una forma de gaudi, sinó una manera de col·laborar activament amb la cultura. Sent conscients, llavors, de la importància que revesteix per nosaltres aquesta nova temporada, us expliquem què és el que ens espera!

El grup pratenc Lajonkollective seran els encarregats d’obrir aquesta temporada. Després de passar per l’Escarxofa&Jazz’18, aterren per segon cop a La Capsa, presentant el seu segon treball de llarga durada “Sutra”. Aprofitem també per recuperar la tercera sessió del Cinema i Música, amb Los Astronautas del Modoel conjunt liderat per la pratenca Anna Sánchez. La seva creació acompanyarà el clàssic documental Nanook of the North de Robert J. Flaherty.

El divendres 23 tornem a obrir la sala de concerts. Aquest cop amb més música local: en Marc Garcia Arnau presentarà el seu primer treball d’autoria pròpia La Corte del Rey Loco.  Per acabar el mes,  trobem la primera proposta de fora de casa amb un concert de Los Manises a ritme de Dance – Halal, Falafel – Core, i del punk vuitantero més actual (amb loops i tal).

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA