SoPerifèric

SoPerifèric #2: gènere i creació musical

Segona edició d'aquest cicle de trobades dedicades al debat i la reflexió. Amb Carmen Zapata i Las Pibas Producen.

Compartir a:

A tots ens agrada crear amb total llibertat i no posar límits ni a la nostra imaginació ni a la música que escoltem. Però que passa quan parlem de que la indústria musical està masculinitzada? Sense anar més lluny, el percentatge de presència femenina als bucs d’assaig de La Capsa és només del 9%. Volem visibilitzar-ho, assenyalar-ho i preguntar-nos pels motius.

Soperifèric es presenta com un cicle de trobades dedicades al diàleg i la reflexió crítica compartida entorn les experiències vinculades amb la indústria de la música. Creiem necessari prendre consciència de les metodologies i pràctiques professionals que s’acostumen a normalitzar en aquests contextos, per repensar-les i si, és pertinent, intentar canviar-les.

Per a aquesta sessió, comptarem amb la Carmen Zapata i Las Pibas. Carmen Zapata és Gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, Directora de Curtcircuit i Presidenta de Mujeres de la Indústria de la Música. Las Pibas és una comunitat transfeminista que promou la participació de dones cis, lesbianxs, trans, transvestits, intersex i no binaris a les indústries culturals.

Amb elles i els assistents a aquest debat obert, hem parlat de les qüestions que radiquen en les problemàtiques de gènere al sector musical. 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA