SUPORT A LA CREACIÓ TFG

TFG d'Anna Sànchez

Concert final de grau de l'Escola Superior d'Estudis Musicals (Taller de Músics) de l'Anna Sànchez, amb l'acompanyament de l'equip de la Capsa.

Compartir a:

El projecte: “Aesthetic Anthropology Project

“Aesthetic Anthropology Project” és el concert de final de grau de l’Anna Sánchez en els seus estudis superiors d’interpretació musicals en l’especialitat d’intèrpret de cant en música Jazz i Moderna a l'Escola Superior d'Estudis Musicals (Taller de Músics). Aesthetic Anthropology Project neix de la necessitat de visibilitzar els trastorns mentals i temes socials que ens toquen molt de prop. Qui no ha estat escoltant la ràdio i ha pensat: Estic fart que totes les cançons parlen sempre dels mateixos temes com l'amor i el desamor o ens intenta vendre la falsa felicitat que veiem a les xarxes socials. En aquest projecte de 7 cançons pròpies, podrem escoltar com es tracten qüestions com el TDA, ansietat, depressió, dependència emocional, violència de gènere entre altres qüestions de la mà d'una persona que s'ha implicat al 200% en aquestes qüestions. 

Qui és l'Anna?

L'Anna és una jove música formada a l'Escola Superior d'Estudis Musicals Taller de Músics. Antiga alumna de l'Escola d'Arts en Viu del Prat, va ser la pianista i cantant de la Big Band de l'escola durant dos anys. També ha estat corista de la cantant i compositora Carola Ortiz a la presentació del seu disc "Spirala" (2018). Té projectes molt diversos com Khalm (duet a guitarra i veu), Akima Project (drum&bass), Los Astronautas del Modo (musicalització de cinema mut en directe) i el seu últim i més introspectiu projecte: Aesthetic Anthropology, on ens presenta temes propis que aborden la salut i trastorns mentals com l'ansietat, la depressió o el TDAH.

Anna Sanchez
Anna Sanchez

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA