Torna el #4Raons Primavera amb la rapera Lil Rússia i DjVilches

Notícia
Compartir a:
dimecres, juny 9, 2021 - 12:15

El #4Raons Primavera comptarà amb la col·laboració del CCA Casa de Cádiz i del grup Cos en Moviment del Centre Cívic Palmira Domènech.

El dia 12 de juny a les 19h es celebrarà la nova edició del #4Raons, un projecte que opta per experimentar i innovar una mica en la forma de programar. Habitualment els músics giren pel món amb el seu repertori i el vinculen a les persones que estan davant quan pugen a l’escenari. Al #4Raons provem de modificar les relacions amb els artistes. Els convidem a venir i conèixer El Prat i les seves persones abans dels concerts i  que això es noti posteriorment sobre de l’escenari.

Durant l'últim any i mig ens ha estat impossible ajuntar-nos en grans grups i això ha afectat no només a concerts, reunions o moments d'oci, sinó que ens ha cohibit en una cosa que ens és natural i  que fem involuntàriament quan escoltem una cançó que ens agrada, ballar! I sobretot, ballar en comunitat. És per això que en l'edició d'enguany ens hem centrat en la dansa.

En aquesta edició s’han engegat dos processos de col·laboració entre músics i territori, la de la Lil Russia amb la Casa de Cadiz del Prat i el DJ Vilches amb el grup Cos en Moviment del Centre Cívic Palmira Domènech.

La Filo, que forma part del Centre Cultural Andalús Casa de Cádiz, és una ballarina que es va formar al conservatori de dansa de Madrid i que ha estat part activa dins de la vida al nostre poble. Ha impartit classes de dansa a l'AAVV de Sant Cosme, a La Granja, a La Casa d'Andalucía, al Centre Cívic Jardins de la Pau i, durant més de 15 anys a la Casa de Cádiz. Per aquest #4Raons vam presentar-li a la Irina -Lil Rússia- per veure com podien col·laborar i durant la primera trobada ja s'estaven perfilant els detalls. Només us direm que s'hi ha sumat 8 ballarines més, de diferents grups i de totes les edats, i que el resultat promet!

En Jordi Vilches és un actor català que, a més a més, és un apassionat de la música caribenya, de la salsa, del guaguancó i de tot allò que destil·li caloreta i moviment. En paral·lel, en Toni Mira és un coreògraf que està duent a terme un procés de treball amb dones grans al Centre Cívic Palmira Domènech. En aquest grup, anomenat Cos en Moviment, aquestes dones creen una coreografia entorn d'una música que escullen elles i la interpreten. Ens va ser impossible no incitar aquesta trobada! Durant les dues trobades que hem viscut, hem intercanviat cançons, vinils, anècdotes, hem rigut molt i hem ballat; el resultat final l'haureu de venir a veure!

A més, per acabar,  DJ Vilches s'encarregarà de dinamitzar un petit BingoDj que funcionarà més o menys com la Bingo Jam però sense la nostra estimada super banda binguera  (Heidi&TheBoobies  +  LosAlbornoces).  La cosa promet!

El concert será el dia 12 de juny a la Plaça Joan García-Nieto, les entrades són gratuïtes, però amb reserva prèvia. Us hi esperem!

Notícies relacionades

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum

dimecres, novembre 17, 2021 - 19:45

Bona nit, el Prat! (#4Raons 2017)

dimarts, maig 2, 2017 - 17:30

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA