Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 58 resultats

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum Anònim (no verificat) dc., 17/11/2021 - 19:59
Image

El cicle de concerts comunitaris #4Raons encara les darreres trobades entre artistes i col·lectius locals per a preparar la seva edició tardor, que tindrà lloc el dissabte 4 de desembre a La Capsa del Prat. Aquesta serà una edició que mescla tradició i modernitat, rock i revindicació. D'una banda, els Nueva Vulcano -referents de l'indie rock estatal- posaran música a les veus del col·lectiu Ni Un Pam de Terra, impulsors veïnals contra l'ampliació de l'Aeroport del Prat. I de l'altra, l'artista Ikram Bouloum mesclarà la seva electrònica cantada en amazigh, català i anglès amb el Cor de Gospel de l'Escola d'Arts en Viu.

La possible ampliació de l'aeroport i la seva afectació a nivell ecològic i urbanístic és un dels grans debats actuals en el nostre territori. És per això que els Nueva Vulcano, quan els responsables del cicle els van preguntar amb quin col·lectiu del Prat voldrien col·laborar, van proposar ràpidament abordar aquesta temàtica. La Plataforma Veïnal Ni Un Pam de Terra ja s'ha reunit dues vegades amb el grup per compartir reflexions sobre sostenibilitat, creixement i l'ampliació de l'aeroport. En una d'aquestes trobades, els Nueva i membres del col·lectiu han fet un recorregut per diferents punts del Prat que han sigut i són motiu de reivindicació a nivell urbanístic per part de la plataforma. Aquesta confluència entre el rock i la reivindicació donarà lloc a una col·laboració a l'escenari de La Capsa que tant el grup com el col·lectiu estan ultimant.

Abans dels Nueva + Ni Un Pam de Terra, l'escenari de La Capsa acollirà el talent electrònic de la cantant i DJ Ikram Bouloum, que poc després de publicar el seu primer EP, Ha-bb5, ja ha actuat a festival insternacionals com Sónar, MUTEK, Le Guess Who (Holanda) o MIL (Portugal). L'artista catalana, acompanyada del productor Mans-O, es troba en plena fase d'assajos amb el Cor de Gospel de l'Escola d'Arts en Viu del Prat per tal de presentar en el #4Raons una col·laboració arriscada: mesclar la veu més contemporània -cantada amb efectes i autotune- amb les veus tradicionals del gospel. L'experiment està sent molt estimulant tant pel Cor com per l'Ikram i el Mans-O, perquè els obliga a sortir de la seva zona de confort i arriscar per abraçar altres estils que aparentment no es tocarien mai. L'ambient dels assajos és distès i divertit i ha permès, a més de fer música plegats, compartir vivències personals que després s'han convertit en cançons. 

Tot llest, doncs, per una nit plena de risc, reivindicació i mescla d'estils. El 4 de desembre a la Capsa del Prat sabrem com aquestes trobades comunitàries acaben traduint-se sobre l'escenari.

El #4Raons encara les darreres trobades entre artistes i col·lectius locals per preparar la nova edició, que tindrà lloc el dissabte 4 de desembre. Aquesta serà una edició que mescla tradició i modernitat, rock i revindicació.

#4Raons

Amb els temps que vivim no volem muntar només concerts “bonics”. Hem optat per demanar a la música alguna cosa més.

PROJECTE

THE NEW RAEMON (2020)

Heidi and The Boobies i Bingo Barkow

PROJECTE

#4Raons 2021

PROJECTE

#4Raons 2020

Hijos del Trueno

PROJECTE

#4Raons 2019

Melting State, Lauren Nine, Los Ganglios, Tarta Relena i Enric Montefusco.

PROJECTE

#4Raons 2018

Big Ok, Les Sueques i The Crab Apples.

PROJECTE

#4Raons 2017

Seward, Xarim Aresté, Les Cruet i Joan Colomo

PROJECTE

#4Raons 2016

Sara Fontán, Flamaradas, Maria Arnal & Marcel Bagés, El Niño de Elche i Mazoni.

PROJECTE

#4Raons 2013

Za!, Anímic, Los Hermanos Cubero, Stockmann (Cia. Les antonietes) i La idea d'Europa (Oscar Intente)

PROJECTE

#4Raons 2012

Transadèlica, At Versaris, Esperit! i Nico Roig

PROJECTE

#4RAONS 2020

NOTÍCIA

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA