Torna l’Almeuritme amb El Petit de Cal Eril, músics joves de la ciutat i alumnes d’Entreinstruments

Notícia
Compartir a:
dimarts, maig 25, 2021 - 11:30

Aquesta edició vol ser més que mai un cant a la vida, a la música i a tot allò que ens uneix

Un any més, amb motiu del Dia Mundial de la Música,  La Capsa i L'Escola d'Arts en Viu, presentarà el pròxim 17 de juny una nova peça audiovisual del procés ciutadà de creació musical Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses de la ciutat s’apleguin al voltant d’un nexe comú i compartit, la música, a partir de la interpretació d'una cançó.

En aquesta onzena edició hem comptat amb la participació de El Petit de Cal Eril. Una desena de musics joves de la ciutat han fet una versió d'una de les seves cançons i van tenir l'oportunitat de compartir un assaig amb Joan Pons, el líder de la banda, per tal de perfilar la producció de la versió del tema que protagonitzarà el vídeo d’enguany.  

A més d’aquesta banda base, aquest any també hi participen més de cent setanta cinc nens del projecte Entreinstruments, impulsat en el marc del programa Interseccions, que imparteix L'Escola d'Arts en Viu a les escoles Joan Maragall, Pepa Colomer, Jacint Verdaguer i Sant Jaume. Una gran quantitat d’instruments de vent, corda i percussió que han fet que aquesta onzena edició sigui la més nombrosa de totes.

Durant el mes d’abril, l’alumnat d’Entreinstruments i els deu músics base van passar per la sala i l’estudi de so de La Capsa per enregistrar la cançó. El rodatge del vídeo ha tingut lloc aquest mes de maig, que aquest any està realitzat per la productora audiovisual Escafior Films, coneguda per fer  videoclips a musics com El Petit de Cal Eril, Nuria Graham o Ferran Palau.

Després de la versió confinada de l’Almeuritme de l'any passat amb el tema "Bon Dia" de Els Pets,  teníem moltes ganes de recuperar els carrers i els espais oberts. Aquesta edició vol ser més que mai un cant a la vida, a la música i a tot alló que ens uneix.

La presentació es farà el 17 de juny a les 20h al canal de Youtube de La Capsa.
Estigueu atentes a les xarxes!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA