Torna Ràdio Hangar, amb nous convidats i en una localització especial!

Notícia
Compartir a:
dijous, octubre 13, 2022 - 14:45

Aquest diumenge dia 16 estrenem segona temporada de Ràdio Hangar amb els filmmakers Phara33 i PrimeraDivisión com a protagonistes

En aquesta ocasió hem volgut posar l’accent sobre els filmmakers. Figures essencials dins de la música urbana, un gènere gairebé indivisible del món audiovisual. Com ja acostumem a fer, hem convidat a un referent de fora de la ciutat, Phara33 i a un pratenc, PrimeraDivisión, per a conversar amb ells sobre què significa ser un creador audiovisual, quines han estat les seves experiències, i perquè no, conèixer algunes anècdotes de la seva carrera.

Per aquest programa, a més a més, ens hem mudat a un lloc molt especial: a Ràdio Rambles, al cor de la Rambla de les Flors de Barcelona. Aquest quiosc situat davant del Palau de la Virreina, és un estudi de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona de la qual en formem part. Ens van convidar a fer el programa en directe amb motiu de les Festes de la Mercè, dins del marc de Ràdio Associa’t i no vam poder dir que no!

Per aquells que s’hi enganxin en aquesta segona temporada, us expliquem que Ràdio Hangar és un projecte de La Capsa en format de videopodcast que està dirigit per joves del Prat i busca cobrir l'actualitat musical tant a dins com a fora de les nostres fronteres.

El projecte es nodreix del talent local, de totes aquelles persones del Prat que hi vulguin participar. És una ràdio jove i comunitària, conduïda per la comunitat i feta per a gent de la comunitat. En aquest segon any d’emissió busquem continuar amb la freqüència  bimensual. Continuarem convidant artistes locals i de fora de la ciutat per a donar visibilitat al que succeeix al territori tot sense perdre de vista el que s'està fent a l'àrea metropolitana.

El funcionament de la ràdio és el següent: una figura responsable, el curador, dinamitza els programes de ràdio, s'encarrega de les locucions i gestiona un equip de col·laboradors. Cada un d'aquests col·laboradors dissenya el seu espai i en genera el contingut, per després presentar-lo davant de les càmeres.

Podreu seguir els episodis a través dels canals de YouTube i Spotify de La Capsa. També anirem mostrant contingut extra a través de IGTV.

L'equip de col·laboradors en aquest primer programa són: Óskar Fanelli, com a presentador, Mel, Edgar X, com a col·laboradors davant de les càmeres i amb Crespo i Victor Cobo i Morad darrera d'elles. Tot i que l’equip ja està en funcionament, si us interessa tot el que envolta el projecte, apropeu-vos a la Capsa i us explicarem més! 

Us esperem el diumenge 16 d’octubre a les 12h amb el primer episodi de la temporada als canals de Youtube i Spotify de La Capsa.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA