#4Raons 2019

Enguany el #4Raons ha mutat en forma(t) que no en caràcter. Com ja sabeu, el #4Raons pretén apropar a diferents músics amb la ciutat del Prat, crear connexions, intercanvis i sobretot crear una experiència del directe que trenqui amb allò que estem acostumats.

La primera proposta va ser la d’aglutinar els concerts de tot un any en dues dates en format festival, l’una a la primavera, mig exterior i mig interior, amb una paella per dinar i l’altra a la tardor, que per raons climatològiques (ja fa rasca!), va ser totalment interior.

Fent un resum: en aquestes dues dates hem pogut veure vàries bandes amb col·laboracions ben diferents, a la primavera: Melting State, una banda local amb un so grunge va treballar amb el grup de Patchwork Ribera Baixa, Lauren Nine amb l’RV Dance de l’AAVV de Sant Cosme i Los Ganglios amb els Gegants del Prat. Com a principal novetat en aquesta primera edició vam introduïr la Bingo-Jam, que és un Bingo a on enlloc de ratllar números, ratlles cançons interpretades en directe pels dos grups que hi col·laboren: les Heidi & The Boobies i Los Albornoces; a més a més, DjSomosTodos va dedicar-se a recollir les recomanacions de tots vosaltres, entre el públic, per a anar creant una sessió al gust de tothom. A l’edició de tardor vam poder veure a les Tarta Relena col·laborant amb els Músics de Diables i a Enric Montefusco arrenjar les seves cançons juntament amb músics de la Comunitat Pasthún i la Casa de Aragón, si hi vau ser, estem segurs que ho recordareu. Hi van repetir els nostres amics de la Bingo-Jam i el disc-jockey sota demanda DjSomosTodos.

Durant aquests 6 mesos que ha durat la primera experiència com a festival hem pogut recollir molta documentació en format audiovisual, aquí sota us deixem alguns enllaços perquè pugueu ficar el cap dins del projecte però n’hi ha de més al canal de youtube de La Capsa , si teniu interès només heu de posar #4Raons al cercador i ho trobareu de seguida.

Per a tots aquells que us ho veu perdre no defalliu! Ja estem preparant les dues edicions del 2020, esteu atents perquè la pròxima primavera teniu una cita amb nosaltres!

#4Raons Primavera

#4Raons Tardor 

 

#4Raons 2019 Primavera 06/04/19