ALMEURITME FESTIVAL

Almeuritme 2012

Clip musical ciutadà

Compartir a:

Per poder preparar el vídeo de l'any 2012, es va llençar la següent convocatòria al Prat:

La crida va ser tot un èxit. Més de 150 persones van prendre part dels enregistraments al Prat de Llobregat durant el mes de maig de 2012. Pel que fa al vídeo, seguim al voltant de la idea de crear una peça construïda amb sons pratencs de tota mena. Aquesta vegada, a més, s'afegeix una part estètica i visual dels anys cinquanta on els pratencs i pratenques es colen dins de diferents televisors de l'època gràcies al muntatge audiovisual. Aquí teniu el curiós resultat:

 

Producció musical:Pedro Pina
Edició, guió i locució vídeo:Xavier Esteban
Coordinació i realització:David Muñoz i Maria Donoso

Sembla fàcil, però no ho és, i si no mireu aquest making off dels enregistraments d'aquell any:

 

Per presentar el  clip, aquell mateix any, l’Arnau Puig va crear una performance al voltant dels sons quotidians. Un grup d’actors del Teatre Kaddish, mostrava que en el nostre dia a dia sempre hi ha música. Tot sona i tots portem una música interna dins.

 

Imatge eliminada.  Imatge eliminada.  

Imatge eliminada.  Imatge eliminada.

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA