ALMEURITME FESTIVAL

Almeuritme 2013

Déjame vivir con alegría

Compartir a:

Al 2013 el projecte canvia de perspectiva. Es pretén girar la mirada cap als nombrosos músics de la ciutat i provar de fer un tema de forma conjunta i vinculat al territori del Prat. Una cançó deslocalitzada i distribuïda que desplaci els músics dels seus repertoris, estils i projectes i els embranqui en un tema comú i compartit que es desenvolupa en diferents espais emblemàtics de la nostra ciutat. Un dels referents per portar a terme aquest nou gir va ser el projecte Playing For Change.

El tema escollit va ser "Déjame Vivir con Alegría" de Vainica Doble, interpretat per més de 30 músics del Prat

El dijous 26 de setembre de 2013 es presenta públicament el videoclip resultant d'aquest treball que dirigit per l'Erika Sánchez i el Xavi Esteban en l'àmbit audiovisual i el Txus Costalago a nivell musical.

Us deixem amb el resultat! Esperem que us agradi:

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA