ALMEURITME FESTIVAL

Almeuritme 2018

Estáis aquí.

Compartir a:

Al 2018  s'incorpora la novetat de convidar “Sidonie” a participar al costat dels músics de la ciutat en el procés de creació de la versió de la seva cançó Estáis Aquí. Els assajos compartits entre la banda i els músics van durar sis setmanes i van atorgar el caràcter final a la cançó.

Una altra novetat és que en aquesta edició no es grava en directe sinó que els músics tenen l’oportunitat d’entrar a l’estudi de La Capsa per experimentar, molts d’ells per primer cop, com funciona un estudi i el concepte de producció d’una cançó.

Es busca que els músics que participen, alguns d’ells joveníssims alumnes de l’EMMEP i altres usuaris de La Capsa, visquin una experiència creativa i enriquidora al costat de la banda, en aquest cas Sidonie.

Aquí podeu veure alguns vídeos dels assaigs amb la banda:

I aquí teniu el resultat final de l'#Almeuritme 2018. Esperem que us agradi:

 

Producció: La Capsa i Escola Municipal de Música del Prat

Idea: Tots Sants

Direcció: Raimon Fransoy i Xavier Puig

Realització i edició: Elsabeth Produccions

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA