ALMEURITME FESTIVAL

Almeuritme 2019

Aeropuerto del Prat.

Compartir a:

La principal novetat d'aquesta edició és que es crea la primera cançó original del projecte, mitjançant la col·laboració d'un grup convidat, Los Ganglios, i músics de la ciutat. Es tracta de la cançó Aeropuerto del Prat. Xoxé Tétano i Rafa Filete de Los Ganglios han estat els encarregats d'acompanyar i coordinar el procés de composició del tema. El seu sentit de l'humor i ironia, juntament amb la seva creativitat sense complexos, els han convertit en els aliats perfectes per afrontar aquest repte.

Durant les sessions de creació de la lletra d'Aeropuerto del Prat, es van utilitzar diverses tècniques creatives, com ara l'escriptura automàtica o cadàvers exquisits. D'aquesta manera, va sortir la delirant, poètica i enigmàtica lletra d' Aeropuerto del Prat. La música es va composar a partir d'improvisacions col·lectives i més endavant mitjançant petits grups de treball. Amb tot aquest material, es va anar creant la cançó definitiva: una cançó divertida i que s'enganxa a la memòria.

Al següent vídeo que correspon a la primera sessió de treball, Los Ganglios ens expliquen una mica l'essència d'aquesta edició de l'Almeuritme:

Al segon dia d'assaig, Quique Rocho i Javi Martínez ens donen una idea de que és compartir un procés creatiu amb Los Ganglios:

 

Al tercer dia de creació l'Emma Abad i l'Alba Miranda comparteixen la seva experiència creativa amb Los Ganglios:

 

Per primera vegada, el vídeo comenta a idear-se i gravar-se després de la finalització de la cançó. Com a la lletra, al vídeo hi apareixen avions, falcons i psicodèlia.

La producció del videoclip ha estat a càrrec del realitzador local, Toni Filmmaker, qui també ha format part del grup de músics que han participat en el projecte. Aquí teniu el resultat final. Cordeu-vos bé el cinturó de seguretat, l'#Almeuritme 2019 està a punt d'enlairar-se:

 

Si voleu veure com va anar la presentació del vídeo i de la cançó aquí teniu aquestes fotografies:

 

Presentació #Almeuritme 2019
CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA