ALMEURITME FESTIVAL

Almeuritme 2021

Amb tot.

Compartir a:

L’any 2021, una desena de músics joves de la ciutat fan una versió de la cançó “Amb tot”, de El Petit de Cal Eril, i tenen l’oportunitat de compartir un assaig amb Joan Pons, el líder de la banda, per tal de perfilar la producció de la versió del tema. A més d’aquesta banda base, aquest any també hi participen més de 175 nens i nenes del projecte Entreinstruments, que imparteix l’Escola d’Arts en Viu a les escoles  Joan Maragall, Pepa Colomer, Jacint Verdaguer i Sant Jaume.

Una gran quantitat d’instruments de vent, corda i percussió fan que aquesta onzena edició sigui la més nombrosa de totes. Aquesta edició vol ser més que mai un cant a la vida, a la música i a tot allò que ens uneix. Durant el mes d’abril, l’alumnat d’Entreinstruments i els deu músics base van passar per la sala i l’estudi de so de La Capsa per enregistrar la cançó.

El videoclip s'estrena a Youtube i Instagram el dijous 17 de juny. Paral·lelament, els músics participants i El Petit de Cal Eril van viure l’estrena a la sala de La Capsa. Aquí podeu veure unes quantes fotografies de la presentació:

Almeuritme2021 amb el Petit de Cal Eril 17/06/21
El videoclip ha estat rodat a diversos espais de la ciutat, entre els quals es troben els espais naturals amb la voluntat de plasmar la diversitat de paisatges del territori, en què hi conviuen tant grans infraestructures de transport, industrials i urbanes amb zones agrícoles i naturals d’un alt valor amb un hàbitat únic de flora i fauna.
 
En un moment com aquest, el projecte #Almeuritme ha considerat necessari reivindicar la necessitat de preservar el Delta davant l’amenaça de la possible ampliació de l’aeroport del Prat. El vídeo està realitzat per la productora audiovisual Escafior Films, coneguda per fer  videoclips a músics com El Petit de Cal Eril, Núria Graham o Ferran Palau.Aquí sota el podeu veure:

 

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA