Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 7 de 7 resultats

Ràdio Hangar i Hangar Live!

Ràdio Hangar i Hangar Live! Anònim (no verificat) dt., 12/07/2022 - 13:17
Image

Ràdio Hangar és el podcast sobre música urbana de La Capsa, és un projecte jove i comunitari que busca servir d'altaveu per les propostes i artistes de la ciutat. El programa neix en un format audiovisual a youtube, i s'estén a plataformes d'escolta de podcast com iVoox, Spotify i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. A cada episodi fem una entrevista creuada entre un artista de fora de la ciutat amb un altre de dins de la ciutat, per trobar punts en comú a la seva carrera , perquè intercanviïn opinions i per a ajudar que les propostes del Prat arribin una mica més lluny. A més a més, a cada episodi es repassa l'actualitat musical de la ciutat i es parla de temes d'actualitat.


Aquest dissabte 16 celebrarem el final de la primera temporada amb un programa obert al públic i amb una sèrie de concerts. El programa començarà a les 18h a la sala, l'entrada serà gratuïta i podreu veure en directe com funciona l'equip de Ràdio Hangar des de dins. Els protagonistes de l'entrevista d'aquesta edició final són JDíaz i D.Nadie, i, com sempre, farem un repàs a l'actualitat musical.


A més a més, com que la missió del projecte és la de visibilitzar les iniciatives de música urbana de la ciutat, hem volgut unir tots els convidats de la temporada per a oferir un concert que serveixi com a cloenda d'aquesta primera etapa però que també serveixi com a espai per la comunicació i el diàleg entre les creadores d'aquest gènere, servint de llavor per a futures col•laboracions i concerts.


Els concerts els farem sota el no m d'Hangar Live! i començaran a les 20h al pati d'entre Promoció Econòmica i La Capsa, i la música s'estirarà fins la 1h de la matinada. Aquest és el line up:


- D.Nadie.
Poncelam
Young T.T + Avilés + Malaje
- J.Díaz
- Paula Romero


Estarà presentat per Zé Gueretti i tindrem els dj set de T-Cun i El Salao.
Tots dos esdeveniments són gratuïts pel que si voleu assistir només heu de recordar les hores i mirar de ser puntuals. Ràdio Hangar començarà a les 18h a la sala i Hangar Live! a les 20h al pati de Promoció Econòmica, us hi esperem!

Ràdio Hangar celebra el seu final de temporada amb una sèrie de concerts locals i un programa obert al públic.

PONCELAM i T-CUN

Rosas de Papel

PROJECTE

Hangar Live!

Hangar Live! Anònim (no verificat) dv., 17/09/2021 - 19:53

Celebrem el final de la primera temporada de Ràdio Hangar amb un festival a on la música urbana local és la protagonista. Alguns dels convidats d'aquesta primera temporada actuaran al pati de La Capsa a partir de les 20h. 

Cartell: 

- D.Nadie escolta'l aquí.
- Avilés escolta'l aquí.
- Young TT escolta'l aquí.
- Malaje escolta'l aquí.
- Poncelam escolta'l aquí.
- JDíaz escolta'l aquí.


I el Dj Set de 
- T-Cun 
- Dj El Salao  

Hosted by: Zé Gueretti

Podeu veure els primers episodis en el canal de YouTube de La Capsa. 

Image
La Capsa
Inactiu

Directe a l'Estudi

Grups de la ciutat visiten l'estudi per enregistrar una de les seves cançons. Una oportunitat per descobrir la varietat i la qualitat de les nostres bandes.

PROJECTE

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA