DIRECTE A L'ESTUDI

Directe a l'Estudi

Grups de la ciutat visiten l'estudi per enregistrar una de les seves cançons. Una oportunitat per descobrir la varietat i la qualitat de les nostres bandes.

Compartir a:
EDICIONS

Hi ha molta música al Prat, molta! Molta gent que estudia a L’Escola d’Arts en Viu, molta que assaja a bucs, molts amb fundes d’instruments pel carrer i moltes que no hem vist a la vida i que resulta que tenen una banda. No us heu preguntat mai què fan? Com sonen? Qui són?

En aquests projecte, grups de la ciutat visiten el nostre estudi per enregistrar una de les seves cançons. Una oportunitat per descobrir la varietat i la qualitat de les nostres bandes.  L’estudi de so de La Capsa és converteix en un plató i una plataforma per ajudar a difondre el talent pratenc.

I és que, cada cop més, la música és més que un element sonor i molta gent acostuma a descobrir i escoltar música des de plataformes audiovisuals com Youtube. En una generació digital, els vídeos són una eina per captar la mirada i l’atenció sobre grups i propostes musicals interessants.

El projecte vol ajudar a donar visibilitat a aquestes bandes dins i fora de la ciutat, facilitant també que la gent del Prat les conegui.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA