Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 15 de 15 resultats

Cinema i Música 2023

L'Escola d'Arts en Viu, Airam Dionis, Marc i Albert Garcia, T-Cun i la Jhana Beat.

PROJECTE

L'INS Salvador Dalí visita La Capsa!

L'INS Salvador Dalí visita La Capsa! Anònim (no verificat) dc., 18/10/2023 - 11:27
Image

El passat 6 d’octubre La Capsa va acollir la visita de l'alumnat de l’assignatura optativa ‘Música en Viu’ que es cursa a 2n de l'ESO a l’Institut Salvador Dalí. 

Per una banda, van poder conèixer la tasca que es realitza al centre cultural a través dels diferents projectes que s'hi desenvolupen així com la seva programació. L'alumnat va recórrer tot el centre: des de les oficines des d’on treballa l’equip tècnic, passant per les aules de L’Escola d’Arts en Viu, l’estudi de so, els bucs d’assaig, per a acabar a la sala de concerts!

Allà les va rebre l'artista pratenca Poncelam i tot el seu equip, que es trobava preparant la presentació del seu nou disc que tindria lloc  l'endemà a la mateixa sala. Des de La Capsa vam creure que era una oportunitat única poder apropar l'alumnat de l'institut veí a l'experiència musical a través del relat en primera persona d'aquesta nova generació d'artistes de la ciutat. 

Així, les alumnes havien preparat un seguit de preguntes que la cantant i el seu productor, el T-Cun, van respondre per tal d’acostar-los la realitat de la creació musical. Després d’això, les alumnes van tenir l’oportunitat de veure l’assaig del concert i gaudir de la música de la creadora local així com de l'actuació del seu cos de ball, també jove i pratenc!  

 

Els alumnes de 2n de l'ESO van poder conèixer de prop el projecte cultural i tot el que s'hi cou al dia a dia del centre.

PONCELAM i T-CUN

Rosas de Papel

PROJECTE

Hangar Live!

ESDEVENIMENT

Directe a l'Estudi

Grups de la ciutat visiten l'estudi per enregistrar una de les seves cançons. Una oportunitat per descobrir la varietat i la qualitat de les nostres bandes.

PROJECTE

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA