cinema i musica

Cinema i Música 2023

L'Escola d'Arts en Viu, Airam Dionis, Marc i Albert Garcia, T-Cun i la Jhana Beat.

Compartir a:

L’any 2023 ha tornat a tenir, a la plaça Joan Garcia Nieto, el cicle de Cinema i música. Enguany ha sigut el tercer any en que La Capsa ha treballat colze a colze amb l’Arxiu Municipal, ja que com en anys anteriors, l’eix dinamitzador del cicle ha sigut el fons audiovisual del Cinema Amateur del Prat.

 

El Fons audiovisual del Cinema Amateur del Prat es un arxiu de pel·lícules fetes amb pocs recursos, però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc, entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps. En l’edició d’enguany han participat Josep Maria Parera i Jesús Garcia que formen part de la segona etapa i Jordi Sánchez i Joan Marimón i Juanma Palma, aquests dos últims com a tàndem de directors, que pertanyen a l’última generació del Cinema amateur del Prat

 

Airam Dionis i el cinema d’en Josep M. Parera i L’Escola d’Arts en Viu

 

L’Airam, músic jove de la ciutat, ha compost i interpretat la música que ha acompanyat el cinema d’en Josep Maria Parera, que es mou entre el cinema documental i el cinema social.

Per segon any, l’escola ha fet una producció audiovisual de nova creació amb els alumnes de teatre i de l’ensamble de piano.

28/06 Cinema i Música: L'Escola d'Arts en Viu + Airam

Marc i Albert Garcia i el cinema d’en Jesus Garcia

 

El Marc i l’Albert Garcia, ja coneguts dins de la cançó d’autor, posen música al cinema del seu pare Jesús Garcia. Aquests dos músics pratencs han viscut des de ben petitets l'imaginari dramàtic i la passió per l’arquitectura del seu pare.

27/12 Cinema i Música Albert i Marc Garcia

T-cun i el cinema d’en Jordi Sánchez

 

L’Oscar Perez, productor especialitzat en el gènere urbà, és un jove pratenc que ha posat música al cinema d’en Jordi Sánchez. Aquest cinema el podem situar entre el documental la comèdia i el cinema de terror.

12/07 Cinema i Música: T-Cun

Jhana Beat i el cinema d’en Joan Marimon i Juanma Palma

 

La Jhana Beat és una música i beatboxer establerta al Prat, que amb els seus loops i el efectes a la veu construeix el seu imaginari sonor amb uns beats potents i unes melodies punyents ha posat música al cinema d’aquest tàndem pratenc que veu del surrealisme al més pur estil Picasso, Dalí o Girgio de Chirico.

19/07 Cinema i Música Jhana Beat

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA