cinema i musica

Cinema i Música 2020

Caireles, Albert Burcet i Los Astronautas del Modo

Compartir a:

Al juliol del 2020 es torna a obrir la Capsa! Tot i que no com sempre, poc a poc es reprenen els projectes i activitats a l’equipament. Per sort, ja fa anys que a l’estiu es treu tota la programació a la fresca i això permet recuperar l’espai públic dins d’aquesta nova realitat.

En aquesta ocasió el Cinema i Música surt endavant des de casa i els grups assajen cadascú dins de les seves possibilitats i realitats, connectant telemàticament, per exemple, Barcelona amb Alacant i Les Palmas. Però creiem que així i tot, està fet amb tanta cura que tothom qui vingui a veure es quedarà fascinat amb la bellesa i simplicitat de les propostes, presentant un camí cinematogràfic nou: el cinema documental. Les propostes mostren els primers “documentals” que amb una narració més dramatitzada, mostren la vida extrema a diferents illes del món. Les propostes musicals són tres i molt diferents entre elles.


Caireles interpreta “Moana” de Robert J. Flaherty

Aquest trio de música antiga (arpa, traverso i percussió) fan investigació musical amb músiques anteriors al segle XIX, fent sinergia amb música contemporània en  acústic per donar-li una nova narrativa a aquest documental que reflexa la vida quotidiana d’una illa de Samoa.

Albert Burcet interpreta “Tabú” de F.W. Murnau

Albert Burcet és professor de teclats i combos a L’Escola d’Arts en Viu del Prat i experimenta amb les noves tecnologies per crear noves textures davant de l’última pel·lícula de Murnau, rodada a Tahití i Bora-Bora per explicar l’historia d’uns amants enfrontats als rituals i tabús de la seva illa.


Los Astronautas del Modo interpreten “Nanook, el esquimal” de Robert J. Flaherty

L’Anna Sanchez es una coneguda pianista i cantant de la ciutat. Declarada molt fan del cicle Cinema i Música, aquest any hi participa amb un duo amb violí i veu posant melodies amb tocs zimmernians a la pel·lícula “Nanook el esquimal” de Robert J. Flaherty, un film que ens mostra la dura vida dels esquimals que viuen a la regió de Hudson, al Canadà.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA