Engeguem #Almeuritme 2023

Notícia
Compartir a:
dimarts, abril 26, 2022 - 17:00

Torna l'esperat #Almeuritme, projecte dinamitzat per La Capsa i L'Escola d'Arts en Viu!

La música és un bé accessible, que uneix persones i és capaç de crear sinèrgies i vincles molt potents. D'aquí sorgeix el projecte #almeuritme, de la unió entre diferents músics de la ciutat sota una afinitat compartida: la música. A través d'aquesta pràctica col·lectiva, reivindiquem la música tan present al nostre dia a dia i arrelada al territori del Prat.

Aquesta tretzena edició compta amb 15 músics de diferents edats i nivells que actualment han acabat els assajos. Aquest procés s'ha portat a terme amb l'acompanyament d'una figura emblemàtica dins el panorama musical, que descobrireu a l'estrena del vídeo musical d'aquesta nova edició. Per aquest projecte, hem comptat al llarg dels anys amb una llarga llista de músics professionals amb qui hem pogut compartir aquest procés, com per exemple Alondra Bentley (Si tuviera), Els Pets (Bon dia)Sidonie (Estáis aquí)...

Assajos i treball compartit

Durant l'últim mes , els músics partícips d'aquesta edició, juntament amb l'equip de La Capsa i L'Escola d'Arts en Viu, han estat assajant la versió d'una de les cançons de l'artista d'enguany. L'enregistrament de la versió ha tingut lloc a l'Estudi de La Capsa i aviat començarà el rodatge del videoclip. Tot i que volem mantenir en secret la identitat de la figura que ens acompanya en aquesta edició, així com la cançó que es versionarà, podem revelar que tractarà sobre la presència de la música a la quotidianitat i l'essencial que esdevé en el nostre dia a dia.

Els pratencs Arnau Garcia i Borrull i Pau Amat són els encarregats de la realització del vídeo d'aquest any, amb qui s'ha treballat la conceptualització del videoclip, el procés de localització, i en els pròxims dies, el rodatge. Ells han realitzat altres projectes com 4 Raons, el video del Fermí "Amigos"... que podeu consultar per a fer-vos una idea de l'estètica i l'estil que els defineix.

Presentació del videoclip

La presentació del videoclip es farà el 20 de juny a les 20:00h a La Capsa amb motiu del Dia Mundial de la Música. Presencial i oberta a tothom! Us hi esperem per descobrir plegades la cançó protagonista del #Almeuritme2023!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA