MELO_DIA

Meló_Dia 2013

Dansa, teatre, música i arts visuals de la ciutat

Compartir a:

La quarta edició del Festival Melodia va ser un repertori de bona música, espectacle i notes d’humor. 

Amb dos escenaris, un per la música i l’altre per la dansa i el teatre, a més d’un espai central per “l’acció pictòrica” i els audiovisuals, els artistes no varen deixar d’oferir espectacle durant tot el temps. Amb balls hawaians va començar l’espectacle, seguit d’un debut musical, el del grup Xardband.oncentrar prop de 500 persones. Si sumem tota aquella gent que durant les sis hores que es va allargar van passar pel parc del Fondo d’en Peixo, més d’un miler de persones van poder gaudir en algun moment d’aquest Festival que mostra quants artistes i quina qualitat hi ha a El Prat.

Molta joventut durant tot l’espectacle. Des de grups com Standby (que han arribat a tocar ja a la Razzmatazz) fins el grup de ball Cool Ladies o les Spiral Dancers. Tot jovent molt capacitat i amb molta projecció, que contrastava amb l’experiència i qualitat de grups com Los Mitos, Mind The Step o l’Almendras Blues Band.

També va haver-hi temps per al teatre, amb representacions com la d’ETC o la de Proscenio Teatro, amb una clara denúncia de la frivolitat i la rapidesa que domina les relacions humanes actuals. Tot mentre al centre de la plaça diferents artistes s’expressaven sobre un espai en blanc amb diferents estils pictòrics. Finalment es podia veure un conjunt d’obres que, posades en comú, era una expressió de la qualitat artística potablava.

Es pot dir que el Festival ha estat tot un èxit on molts dels veïns del municipi han pogut gaudir dels artistes pratencs, des dels més joves fins als més experimentats. Es va poder escoltar tot tipus de música, gaudir de teatre, de dansa i també hip hop i altres estils alternatius. No podien faltar talls de bon Meló del Prat. Ja s’espera més i millor per l’edició de l’estiu vinent.

Meló_dia 2013

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA