MELO_DIA

Meló_Dia 2017

Un nou Meló_Dia al Fondo d'en Peixo

Compartir a:

El Meló_dia va tornar al Parc del Fondo d’en Peixo per reviure, un cop més, una de les trobades més populars amb la creació musical del Prat. Un petit festival que acull a les noves promeses musicals de la ciutat, reivindica als grups més veterans i connecta a músics de tots els estils, gèneres i gustos. Una oportunitat per prendre el pols a l’escena musical pratenca i adonar-nos (és clar que sí!) que continuem en forma.

La tarda va començar amb la fusió de ritmes pop i flamenc de Sabrina & Joni, una de les promeses del Melo_día d’enguany i una formació que segur que seguirem de ben a prop. Per continuar amb les emocions a flor de pell, que millor que fer pujar a l’escenari a la Laura Marling pratenca, Rosie Nyol, que va demostrar-nos amb el seu folk íntim i proper que de vegades només cal una veu i una guitarra per omplir de màgia l’escenari.

Van agafar el relleu els Míster 8, un grup de rock amb arrels britàniques que s’estrenava a l’escenari del Meló_dia i els ja veterans Macondo, que concert a concert estan aconseguint consolidar el seu so i bastir-lo de melodies originals i delicades. Sens dubte una de les propostes musicals del Prat amb més projecció de futur.

Vam continuar amb la sorprenent versió de Joline de les Funny Valentine i amb els Noctaris, un grup sorgit a partir de la fusió de la cantant de Diagnostiks i el bateria i el baixista Bluefoot, ambdós participants del projecte Cocoon i una de les sorpreses a destacar de la tarda! Van seguir les grans dosis de rock, humor i mala llet de Vestby Spanjolen, un cop més, amb un directe que no deixa indiferent a ningú i aixecant passions entre el públic més capsero, que ja comença a ser molt fan del seu “Lluvias torrenciales“!

Per posar punt i final no podien faltar dos dels grups més actius del panorama musical pratenc: The Spammers i Black Swans. Els Spammers que van començar fent covers del garage o el punk més clàssic, sembla que estan construint una sòlida identitat entre el rock alternatiu i el punk més melòdic. Els Black Swans tot just aterraven de fer de teloners de Flaming Groovies al Festival Altaveu de Sant Boi, i es notava que ja havien escalfat perquè van ser 15 minuts impressionants d’autèntic Rock and Roll.

Festival Meló_dia 2017

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA