MELO_DIA

Meló_Dia 2014

La festa popular de l’art i la música en un ambient festiu i estiuenc

Compartir a:

Un any més el Festival Meló_dia ens va brindar l’oportunitat de comprovar que la música i la creació a la ciutat estan en forma.

En la vessant musical van ser presents tots els estils Rock, Blues, Pop, Cançó d’autor, Psicòdelia, Hip-hop, Música Electrònica, Folk… A més vam poder veure les propostes de grups molt joves com Els Txemurris amb el seu PopRock en català, Broken Chairs una mescla de Soul, Funk i Rock bastant prometedora i Alfred García amb els Moonshine que van sonar millor que mai. Un dels participants de  l’ultima edició del projecte Cocoon els Milú van fer un concert sòlid sonant molt conjuntats i amb actitud, es nota que aquest nois s’ho prenen seriosament. El Hip-Hop de nova fornada amb els Cerdakos SSA i Octava Maravilla va posar de manifest que el relleu generacional en el Rap pratenc està garantit.

Des de primera hora de la tarda, les taules de creació del Meló_zine, el fanzine col·lectiu i express del Meló_dia treien fum. Les diverses propostes de collage, il·lustració, fotografia van configurar un fanzine en què el Meló n’era el protagonista. L’Equip de domingos Recreativos i d’Unzip va fer una gran feina en aquest projecte artístic que es va anar creuant amb el Meló_dia

A mesura que avançava la nit van ser sortint a l’escenari clàssics ja del Melodia com els Almendras Blues Band oferint com sempre qualitat a l’hora d’interpretar blues i soul amb la prodigiosa veu de Mònica Escrig, els degans de la musica de la ciutat Los Mitos que aquest any compliran 50 anys damunt dels escenaris també van repetir aquest any amb les seves versions de clàssics del Rock.

Altres incombustibles de la ciutat els Damas Negras i l’inclassificable Buenmojo amb la seva gran capacitat de comunicar des d’un escenari amb tan sols una guitarra i la seva veu, també van fer acte de presència aquest any.

Un altre grup que amb les seves versions són uns assidus dels escenaris del Prat són Eso Dijo Ella i, amb la seva actuació al Meló_dia, van demostrar estar en plena forma. També vam poder veure a Pigmy de nou en directe després de molt temps de silenci avançant temes del seu proper disc que sortirà al setembre. Mind The Step, que tampoc no es perden cap edició, també van venir a presentar el seu nou EP que esta a apunt de sortir.

El fi de festa va venir de la ma de La Sombra del Átomo amb el seu potent directe, van tocar temes del seu últim disc “Sin Centro de Gravedad”, està clar que aquests nois estan a punt de fer grans coses, qualitat els sobra i sense baixar-se de l’escenari es van transformar en els Flaming Shakers una de les millors bandes tribut dels Beatles del país, per no dir la millor, van fer ballar i cantar al nombrós públic que va estar fins al final del festival.

Com cada any la dansa també va estar representada per diverses formacions d’estils variats oriental, polinèsia, balcànica, van ser algunes de les danses que varem poder gaudir de la mà de Trece Rosas, Atavai Tiare o Atlantis .


Un any més el Meló Dia es consolida com una festa popular de l’art i la música en un ambient festiu i estiuenc.

Meló_dia 2014

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA