Rescatem el Patrimoni Acústic i Sonor del Prat

Notícia
Compartir a:
dilluns, setembre 13, 2021 - 17:00

Convocatòria oberta per participar al projecte guanyador de la convo /UNZIP 2021 dins la modalitat “Música i Territori

Rescatem el Patrimoni Acústic i Sonor del Prat és el projecte impulsat per Ginebra Raventós i E.Marx, guanyadors de la segona edició de la beca “Música i Territori” dins de la convocatòria /UNZIP 2021.  

Ginebra Raventós és poeta, psicològa i artista sonora. El seu camp d’investigació travessa la psicoacústica, la veu, la paraula i l’inconscient col·lectiu i la memòria.  Emilio Marx és enginyer acústic, enginyer de so i artista sonor. L’eix de la seva pràctica artística se centra en involucrar eines de les ciències físiques a la pràctica sonora.

Amb aquest projecte, els artistes proposen una experiència comunitària dedicada a l’exploració del so i l’acústica del Prat: Com ens relacionem amb el nostres espai i territori? Durant el procés, reflexionarem sobre la importància del patrimoni acústic i sonor per a la nostra comunitat. Com aquests sons I aquestes escoltes constitueixen la nostra memòria col·lectiva? Com es vinculen amb els nostres afectes? Com formen la nostra identitat col·lectiva? Quines narratives comunes generen?

Vols formar part del grup motor del projecte?

A partir d'aquesta pràctica ens qüestionarem la realitat de les amenaces del patrimoni i promourem la consciència del rol actiu que poden tenir els membres de la comunitat per a generar discursos polítics, crítics, estètics i artístics. Ho farem amb una metodologia molt simple i intuïtiva que tothom pot entendre i utilitzar sense tenir grans coneixements previs. A més, comptarem amb l'acompanyament de Cristian Marco durant tot el procés de creació! En aquest enllaç trobareu informació més detallada sobre el projecte i el seu procés.  

Obrim convocatòria fins el 30 de setembre per participar en aquesta experiència! El nombre de places serà limitat, ja que la proposta és que sigui un taller molt directe i pràctic. Si vols formar part del projecte, explica’ns una mica sobre tu i la teva motivació en participar a patrimoniacustic@gmail.com

T’hi esperem!

Notícies relacionades

Club Excursionista de...

dimecres, abril 10, 2024 - 09:10

Com sonen els espais que ens rodegen?

dimarts, octubre 19, 2021 - 13:30

Resultat de la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021

dimarts, juliol 20, 2021 - 08:00

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021

dijous, maig 13, 2021 - 12:00

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA