SoPerifèric

SoPerifèric

SoPerifèric és un cicle de trobades pensades per indagar i descobrir altres maneres de relacionar-se amb el sector musical. Un espai dedicat al diàleg i a la reflexió crítica compartida al voltant de les experiències vinculades amb maneres de fer, organitzar o viure (de) la música.

Compartir a:
EDICIONS

Sense voler entrar en qüestions redundants, implícites i difícilment mutables pròpies d’un present cada cop més complex i accelerat, volem reflexionar sobre les realitats properes i assimilables de les persones i col·lectius que habiten La Capsa. Tot, perquè pensem que és necessari prendre consciència de les pràctiques i dinàmiques hegemòniques i normalitzades en l'àmbit de la música, per repensar-les i canviar-les plegades.

La Capsa, com a centre cultural que treballa des de la música per afavorir espais de pràctica, creació, experimentació i gaudi, és també seu de molts practicants, estudiants i professionals que, ja sigui perquè facin ús dels bucs o bé perquè participen de la programació, comparteixen vivències i experiències al voltant de l’acció musical. Així, aquest cicle ha estat pensat com una forma de generar diàlegs amb horitzontalitat amb totes les comunitats que habiten La Capsa, la ciutat del Prat i rodalies.

Us hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA