#Almeuritme 2022: en marxa!

Notícia
Compartir a:
dilluns, maig 16, 2022 - 16:15

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu

El projecte #almeuritme sorgeix del repte d'intentar reunir a músics ben diversos de la ciutat al voltant d'un nexe que els és comú, la música, per poder així reivindicar-la com una pràctica col·lectiva que ens implica a totes les persones i que, a més, pren més sentit, arrelada a un lloc en concret, en aquest cas, al Prat.

Enguany, arribem a la dotzena edició del projecte i en aquesta ocasió, hem comptat amb la participació de la cantautora d’origen anglès i establerta a Madrid Alondra Bentley i de dotze músics de la ciutat de diferents edats i nivells. Alguns són alumnes de L’Escola d’Arts en Viu i altres usuaris dels bucs d’assaig de La Capsa

Treball i assajos compartits

Alondra, l’equip de La Capsa, L’Escola d’Arts en Viu i els músics d’aquesta edició han compartit durant els darrers mesos diversos assajos per preparar la versió d'una de les cançons de l'artista. Temps, diners, plans vitals... de tot això parla "Si Tuviera". De com la vida que imaginem queda bastant lluny de la realitat. Haver de deixar de fer el que de veritat ens agrada i ens omple, no aconseguir estalviar per a tenir la nostra pròpia casa, somiar a tenir un jardí, un hort, poder dedicar temps a aprendre coses noves i viure un estil de vida tranquil, sostenible i enriquidor.

Posteriorment, tant Alondra com el grup participant d'aquesta edició han passat per l'Estudi de La Capsa per enregistrar la peça final i, durant el primer cap de setmana de maig, ha tingut lloc el rodatge del videoclip, realitzat per la productora audiovisual Elsabeth Produccions,  que ja ha estat l'encarregada d'alguns #almeuritme cèlebres com el d'Alegria d'Antònia Font (2016) el d' Estáis Aquí de Sidonie (2018) o l'emotiu Bon Dia dels Pets rodat en ple confinament el 2020.

Presentació del clip

La presentació del videoclip es farà el 17 de juny a La Capsa amb motiu del Dia Mundial de la Música. Aquest cop, sí, presencial i obert a tothom! Us hi esperem per descobrir plegades la cançó protagonista del #almeuritme2022!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA