Descobreix l'estiu a la terrassa de La Capsa

Notícia
Compartir a:
dimarts, juliol 2, 2024 - 17:00

NoDJSessions, concerts de talent local i cinema amb banda sonora en directe!

Puja la temperatura, els dies són llargs, tenim el cap a les vacances i arriba l'hora de traslladar-nos a l'exterior. Però no ho farem sols, sinó que la música ens continuarà acompanyant en els pròxims vespres i nits que tindran lloc a l'escenari estiuenc de La Capsa. Cinema i música, concerts amb talent local i sessions de NoDjs que ens faran vibrar... tot això i més us ho expliquem a continuació!

NoDJSessions

No només els DJs saben fer una bona selecció musical, i per a saber-ho només cal venir un vespre a veure les NoDjs! Pratenques i pratencs es posen davant els faders per a compartir-nos els seus gustos musicals d'allò més variats. No importa la tècnica ni l'estil, sinó les ganes d'escoltar música plegades: el pla perfecte per a una nit d'estiu.
Aquest any vam inaugurar les sessions amb DJ Bicha que va posar bons temes com la boa moderna del baixllo que és. Les DJs Perra Neón venen en representació el futurisme lèsbic de la Generació Z amb urbana, tecno, pop i indie. Júlia&Teo fusionaran les músiques que els fan feliços, des de l'hyperpop fins al new wave, tot un viatge sensorial! I ja al setembre, ens acompanyaran Funky Flavor DJ Set, que ens prepararan un viatge sideral d'experiències que han acompanyat a aquest col·lectiu de músics.

#Demo

El cicle de músiques #Demo ens apropa concerts de petit format protagonitzats pel millor talent de la ciutat. Començarem amb Banana Strong, amb temes propis de rock clàssic fins als més clàssics del rock perquè tothom pugui cantar. Seguirem amb Sergio y Lola i el seu viatge introspectiu a l'art flamenc amb fandangos, alegries, tangos, tientos i més. I acabarem amb Los Eléctricos, que des del 1997 passegen la seva àmplia col·lecció de temes propis de rock anglosaxó de guitarres en castellà.

Cinema i Música

No només hi ha música a La Capsa, a l'estiu el setè art ens visita en el seu format més fresc en el Cinema i Música. Enguany, aquest petit cicle s'enfoca en el treball de les pioneres del cinema i vol donar visibilitat als primers treballs de la història del cinema dirigit per dones. Pel·lícules fetes sota la mirada de la dona de principis del segle XX que trenquen amb l'hegemonia de la mirada masculina present en el cinema mut. En aquestes sessions podrem veure a l'Ana Cruz i el cinema de Dorothy DavenportHector Botija i els curts d'Alice Guy-Blanché i Missing Textures i el cinema de Lois Weber.

Us hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA