4raons FESTIVAL

#4Raons 2012

Transadèlica, At Versaris, Esperit! i Nico Roig

Compartir a:

En el cas dels Transadèlica, van crear el seu concert al voltant de la idea de la necessitat d’afectes a la societat i la seva capacitat transformadora. És per això que van decidir tocar al mateix nivell del públic, a peu plà. L’experiència va ser molt propera, càlida i enriquidora.

concert transadelica

 

Pel que fa al Nico Roig, el tema eren els bens comuns, tant a nivell públic com a nivell privat. La idea bàsica era compartir el moment musical amb el públic. Finalment, el dia del concert, en Nico va fer participar al públic en una de les cançons i després va decidir enviar-los el resultat gravat de forma personal. A més, al final, els músics no van marxar de l’escenari i fins i tot van interactuar amb el públic ensenyant-los els seus peculiars instruments.

concert nico roig

 

Quan l’equip de La Capsa va trucar el Mao Boada (Esperit!) li va fer molta il·lusió poder-hi participar. El dia del concert, es van projectar unes imatges de la natura pratenca, a la zona del riu i dels cultius de carxofes. Si al Mao ja li agradava la natura després del festival, se sent agermanat i va pensar en el concert des de la idea del sentiment indígena.

concert esperit

 

At Versaris van parlar del tema del dret a la vivenda. Tant les seves lletres com l’audiovisual que els hi acompanyava, contenien dades estadístiques sobre aquest tema. Posaven en evidencia problemàtiques que estan més a prop del que a vegades ens pensem.

concert atversaris

 

Aquí sota podeu veure un resum del #4Raons d'aquell any:

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

Notícies relacionades

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum

dimecres, novembre 17, 2021 - 19:45

Torna el #4Raons Primavera amb la rapera Lil Rússia i DjVilches

dimecres, juny 9, 2021 - 12:15

Bona nit, el Prat! (#4Raons 2017)

dimarts, maig 2, 2017 - 17:30

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA