#4raons FESTIVAL

#4Raons 2013

Za!, Anímic, Los Hermanos Cubero, Stockmann (Cia. Les antonietes) i La idea d'Europa (Oscar Intente)

Compartir a:

Abans del seu concert els Za! van irrompre a La Zonilla per transmetre que la cultura passa allà on passen les coses. A més, el dia de l’actuació van transformar per complet l’auditori del Cèntric.

concert za

 

Los Hermanos Cubero van passejar per la ciutat i xerrar amb gent del Prat. Així és com van quedar amb la idea de que els pratencs reivindiquen la seva part més rural, tradicional i antiga. Casualment, aquest tema el solen tractar en moltes de les seves cançons. Podríem dir que la seva música ja de per si estava connectada amb una part de la ciutat.

concert hermanos cubero

 

Els Anímic van descobrir coses del Prat que ni tan sols sabien que existien. Consideren els pratencs molt orgullosos de qui son. Van intentar unir els seus temes amb sons o retalls de vídeos del Prat que projectaven el dia de l’actuació.

concert animic

 

Però no tot van ser concerts aquell any. L’actor Òscar Intente va portar al Cèntric la seva “Idea d’Europa”, un monòleg escrit a partir d’una conferència del crític George Steiner.

oscar intente

 

El teatre també va esquitxar el festival gràcies a la companyia Les Antonietes. Van interpretar l’obra “Stockmann”, una adaptació del clàssic “Un enemic del poble” d’Henrik Ibsen.  

stockmann

 

Tot seguit us deixem amb un vídeo del que va ser el #4Raons 2013:

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA