4raons FESTIVAL

#4Raons 2013

Za!, Anímic, Los Hermanos Cubero, Stockmann (Cia. Les antonietes) i La idea d'Europa (Oscar Intente)

Compartir a:

Abans del seu concert els Za! van irrompre a La Zonilla per transmetre que la cultura passa allà on passen les coses. A més, el dia de l’actuació van transformar per complet l’auditori del Cèntric.

concert za

 

Los Hermanos Cubero van passejar per la ciutat i xerrar amb gent del Prat. Així és com van quedar amb la idea de que els pratencs reivindiquen la seva part més rural, tradicional i antiga. Casualment, aquest tema el solen tractar en moltes de les seves cançons. Podríem dir que la seva música ja de per si estava connectada amb una part de la ciutat.

concert hermanos cubero

 

Els Anímic van descobrir coses del Prat que ni tan sols sabien que existien. Consideren els pratencs molt orgullosos de qui son. Van intentar unir els seus temes amb sons o retalls de vídeos del Prat que projectaven el dia de l’actuació.

concert animic

 

Però no tot van ser concerts aquell any. L’actor Òscar Intente va portar al Cèntric la seva “Idea d’Europa”, un monòleg escrit a partir d’una conferència del crític George Steiner.

oscar intente

 

El teatre també va esquitxar el festival gràcies a la companyia Les Antonietes. Van interpretar l’obra “Stockmann”, una adaptació del clàssic “Un enemic del poble” d’Henrik Ibsen.  

stockmann

 

Tot seguit us deixem amb un vídeo del que va ser el #4Raons 2013:

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

Notícies relacionades

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum

dimecres, novembre 17, 2021 - 19:45

Torna el #4Raons Primavera amb la rapera Lil Rússia i DjVilches

dimecres, juny 9, 2021 - 12:15

Bona nit, el Prat! (#4Raons 2017)

dimarts, maig 2, 2017 - 17:30

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA