4raons FESTIVAL

#4Raons 2016

Sara Fontán, Flamaradas, Maria Arnal & Marcel Bagés, El Niño de Elche i Mazoni.

Compartir a:

La Sara Fontán es van posar en contacte amb el Centre de normalització lingüística on li van fer un resum de la nostra ciutat. Finalment, amb tota aquesta informació, va decicir incorporar les veus d’alguns pratencs en alguna de les seves actuacions en directe, sortint així dels camins estipulats pel que fa als músics clàssics com ella. De tot el que va aprendre, va escollir quedar-se amb la part més dolça de la ciutat.

concert sara fontan

 

El Daniel Magallón (Flamaradas) va tenir la oportunitat de interaccionar amb el Cor d’adults de l’Escola Municipal de Música del Prat. Es va implicar, va escoltar i recollir les experiències quotidianes i els imaginaris pratencs dels seus amfitrions. Arrel d’aquesta experiència va sorgir Flamaradas al Prat,  un EP amb quatre cançons nascudes d’escoltar i recollir les experiències del #4Raons i passar-les pel filtre surrealista ja característic de les seves composicions.

concert flamaradas

 

La Maria Arnal i el Marcel Bagés van visitar La Llavor, un espai obert on diverses comunitats comparteixen un espai crític. Allà van conèixer els Picacrestes i van decidir que participessin en un dels seus temes al concert que van oferir  La Capsa incorporant un ball de bastons com a acompanyament de percussió al seu directe.

concert maria arnal

 

El Niño de Elche es va impregnar de la cultura pratenca començant per tastar una calçotada del Parc Agrari. Amb l’estómac ple, res pot sortir malament.

concert niño elche

 

Al Mazoni li va cridar l’atenció el so dels avions que interrompen la vida quotidiana de la ciutat. Així és com va decidir incorporar al directe unes declaracions de gent del Prat fent-les servir com uns avions metafòrics que interrompien el concert.

concert mazoni

 

Us deixem un enllaç a un vídeo resum del què va ser el #4Raons de 2016 els grups participants i Indigestió ens expliquen el procés de treball que proposem amb el #4Raons i la relació amb El Prat durant aquest temps:

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

Notícies relacionades

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum

dimecres, novembre 17, 2021 - 19:45

Torna el #4Raons Primavera amb la rapera Lil Rússia i DjVilches

dimecres, juny 9, 2021 - 12:15

Bona nit, el Prat! (#4Raons 2017)

dimarts, maig 2, 2017 - 17:30

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA