#4raons FESTIVAL

#4Raons 2017

Seward, Xarim Aresté, Les Cruet i Joan Colomo

Compartir a:

Aquesta nova edició del #4Raons comença amb Seward, un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance que s’allunya de les etiquetes. Què passaria si tota l’energia i magnetisme dels Seward es barregés amb l’experiència i la força de les Dones Sàvies de Sant Cosme?  Ells, els Seward, imprevisibles i catàrtics, defensors inflexibles del directe com a espai generador de comunitat, de vincle i d’experiències compartides. Elles, les Dones Sàvies, exemple de lluita i solidaritat, part essencial als moviments socials de la nostra ciutat.

seward dones sant cosme

 

Xarim Aresté torna a La Capsa aquesta vegada sota el projecte #4Raons per delitar-nos amb les seves cançons. La guitarra, el seu instrument de sempre, segueix sent la base de tot i un coixí al servei de les necessitats més bàsiques de cada cançó. Música i poesia fan de fil conductor per connectar al Xarim amb el Prat i amb la seva gent; d’una banda amb músics dels bucs d’assaig de La Capsa i de l’altra, amb un grup de poetes pratencs. Rock and roll i versets a parts iguals, una combinació explosiva i necessària

xarim 4raons

 

Les Cruet, una barreja de Janis Joplin i Exene Cervenka dels X, de punk ibèric i ruralitat quotidiana que sonen com un cop de puny melòdic i bestial. No hi ha res semblant: són una torrentada, un revulsiu i una alegria furiosa. El Flamenc, que marca l’univers musical de la Laura, ha fet de fil conductor de les aventures de la banda al Prat: amb les visites a l’Escola de Ball Flamenc Mavi Arias i a l’Institut Escola del Prat de Sant Cosme.

comic les cruet

 

El Joan Colomo va posar rumb cap a la masia dels Puig. La família el va rebre, li va ensenyar els horts, l’interior de la casa, i li va explicar la història d’aquella masia i de la resta de masies i pagesos del Prat. Van parlar sobre l’ofici, que s’està morint lentament, i de com s’havia perdut aquest coneixement en les últimes generacions.

joan colomo

 

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA