4raons FESTIVAL

#4Raons 2021

Compartir a:

#4RAONS TARDOR 

 

El dissabte 4 de desembre celebrarem l’edició de tardor del #4Raons. En aquesta ocasió ens visiten els Nueva Vulcano els quals han estat treballant amb la Plataforma ni un pam de terra. Per a qui no els conegueu, són una banda de música molt lligada a l’underground barceloní amb un so que recorda a vegades al hardcore de Washinton D.C. i d’altres a l’indie espanyol han signat temazos  com Te debo un baile.  


La segona proposta es la Ikram Boulum, una altra habitual de la nit barcelonina, que ha deixat de banda la seva faceta com a dj per a composar i interpretar la seva pròpia música. En el seu primer disc -produït conjuntament amb Mans.O - la Ikram recupera les seves arrels Amazigh i àrabs, creant paisatges sonors increïbles de la mà de l’electrònica més experimental . Que combina de manera espectacular amb les harmonies corals de The Gospel Project del Prat.

#4RAONS PRIMAVERA

Lil Russia i DJ Vilches

Durant l’últim any i mig ens ha estat impossible ajuntar-nos en grans grups i això ha afectat no només a concerts, reunions o moments d’oci, sinó que ens ha cohibit en una cosa que ens és natural i  que fem involuntàriament quan escoltem una cançó que ens agrada, ballar! I sobretot, ballar en comunitat. És per això que en l’edició d’enguany ens hem centrat en la dansa.

En aquesta edició s’han engegat dos processos de col·laboració entre músics i territori, la de la Lil Russia amb la Casa de Cadiz del Prat i el DJ Vilches amb el grup Cos en Moviment del Centre Cívic Palmira Domènech.

La Filo, que forma part del Centre Cultural Andalús Casa de Cádiz, és una ballarina que es va formar al conservatori de dansa de Madrid i que ha estat part activa dins de la vida al nostre poble. Ha impartit classes de dansa a l’AAVV de Sant Cosme, a La Granja, a La Casa d’Andalucía, al Centre Cívic Jardins de la Pau i, durant més de 15 anys a la Casa de Cádiz. Per aquest #4Raons vam presentar-li a la Irina -Lil Rússia- per veure com podien col·laborar i no van trigar en perfilar els detalls.

 

En Jordi Vilches és un actor català que, a més a més, és un apassionat de la música caribenya, de la salsa, del guaguancó i de tot allò que destil·li caloreta i moviment. En paral·lel, en Toni Mira és un coreògraf que està duent a terme un procés de treball amb dones grans al Centre Cívic Palmira Domènech. En aquest grup, anomenat Cos en Moviment, aquestes dones creen una coreografia entorn d’una música que escullen elles i la interpreten. Ens va ser impossible no incitar aquesta trobada! Durant les dues trobades que hem viscut, hem intercanviat cançons, vinils, anècdotes, hem rigut molt i hem ballat.

 

Finalment el concert es va celebrar el dia 12 de juny a la Plaça Joan García-Nieto. Aquí podeu veure un petit vídeo resum:

 

CONTINGUT RELACIONAT

#4Raons 2023

El 28 d’octubre del 2023 es celebrarà una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

Notícies relacionades

Engega el #4Raons amb Nueva Vulcano i Ikram Bouloum

dimecres, novembre 17, 2021 - 19:45

Torna el #4Raons Primavera amb la rapera Lil Rússia i DjVilches

dimecres, juny 9, 2021 - 12:15

Bona nit, el Prat! (#4Raons 2017)

dimarts, maig 2, 2017 - 17:30

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA