#4raons FESTIVAL

#4Raons 2021

Lil Russia i DJ Vilches

Compartir a:

Durant l’últim any i mig ens ha estat impossible ajuntar-nos en grans grups i això ha afectat no només a concerts, reunions o moments d’oci, sinó que ens ha cohibit en una cosa que ens és natural i  que fem involuntàriament quan escoltem una cançó que ens agrada, ballar! I sobretot, ballar en comunitat. És per això que en l’edició d’enguany ens hem centrat en la dansa.

En aquesta edició s’han engegat dos processos de col·laboració entre músics i territori, la de la Lil Russia amb la Casa de Cadiz del Prat i el DJ Vilches amb el grup Cos en Moviment del Centre Cívic Palmira Domènech.

La Filo, que forma part del Centre Cultural Andalús Casa de Cádiz, és una ballarina que es va formar al conservatori de dansa de Madrid i que ha estat part activa dins de la vida al nostre poble. Ha impartit classes de dansa a l’AAVV de Sant Cosme, a La Granja, a La Casa d’Andalucía, al Centre Cívic Jardins de la Pau i, durant més de 15 anys a la Casa de Cádiz. Per aquest #4Raons vam presentar-li a la Irina -Lil Rússia- per veure com podien col·laborar i no van trigar en perfilar els detalls.

 

En Jordi Vilches és un actor català que, a més a més, és un apassionat de la música caribenya, de la salsa, del guaguancó i de tot allò que destil·li caloreta i moviment. En paral·lel, en Toni Mira és un coreògraf que està duent a terme un procés de treball amb dones grans al Centre Cívic Palmira Domènech. En aquest grup, anomenat Cos en Moviment, aquestes dones creen una coreografia entorn d’una música que escullen elles i la interpreten. Ens va ser impossible no incitar aquesta trobada! Durant les dues trobades que hem viscut, hem intercanviat cançons, vinils, anècdotes, hem rigut molt i hem ballat.

 

Finalment el concert es va celebrar el dia 12 de juny a la Plaça Joan García-Nieto. Aquí podeu veure un petit vídeo resum:

 

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA