Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 126 resultats

Nous Plats Combinats al Bar de La Capsa

Nous Plats Combinats al Bar de La Capsa Anònim (no verificat) dl., 23/01/2023 - 18:27
Image

Podríem afirmar que els plats combinats  del Bar de La Capsa són ja tota una institució gastrosocial de la ciutat? Ja sabeu, només escollint el plat principal i els seus acompanyaments, podeu trobar l’equilibri perfecte i fer dels migdies laborables un petit oasi.  

Amb l’entrada del 2023, El Bar de La Capsa vol trobar el maridatge perfecte per aquelles nits de cap de setmana en les que no hi ha programació en viu als escenaris de l’equipamenti així omplir de música tots els racons de La Capsa

És per això que a partir del febrer, arriben els Plats Combinats també a les nits! Com a plat principal les millors seleccions musicals a càrrec de Djs de la ciutat. I els acompanyaments, a demanda: un sopar, unes copes amb amics, uns bailoteos, potser, qui sap, fer algun match en viu... I és que aquests Plats Combinats busquen oferir una experiència gastromusical, de proximitat o, per dir-ho d’una altra manera, animar el cotarro

La primera degustació musical  serà el dissabte 4 de febrer i per celebrar-ho, amb un tàndem de luxe: amb Leire Dj i Eric Dj  a les 23:30. I properament, Rubio Platino DJ el dissabte 11!

Trobareu tota la programació de Plats Combinats al perfil d’Instagram del Bar de La Capsa. Seguiu-los per estar atentes a les properes sessions! 

Les nits al Bar de La Capsa, ara amb Djs!

Concert: Valentina & The Electric Post

Concert: Valentina & The Electric Post Anònim (no verificat) dl., 09/01/2023 - 17:41

Duo de pop electrònic format per Valentina Risi i Ildefonso Alonso, que fa temps que ens sorprèn amb propostes singulars i profundes. Van aparèixer el 2019 i fins aleshores han estat aportant una veu original i desafiant al panorama musical català.

Expliquen històries de les dones que duen a dins: la feminitat que no ha trobat el seu lloc, la que ha après a ser freda davant les emocions, la que té un somni. Ens ho expliquen a través d'arranjaments que freguen el New Wave i el Glam, per l'èpica rítmica, sintetitzadors  i l'actitud rockera de les guitarres.

Vine a descobrir el seu màgic directe!

Image
valentina
<p><strong>Preu:</strong>&nbsp;12,5&euro;<br />
<strong>Anticipada:</strong>&nbsp;8,5&euro;<br />
<strong>Tarifa Joves.Prat</strong>: 5,5&euro;</p>
El Bar de La Capsa
Actiu
Inactiu
Inactiu

Concert: "Túnel" (Presentació del TFG de l'Ana Cruz)

Concert: "Túnel" (Presentació del TFG de l'Ana Cruz) Anònim (no verificat) dl., 05/12/2022 - 19:40

Túnel és un recull de temes originals que descriuen tot el recorregut que han sigut els últims quatre anys de la meva carrera musical. Explora varis estils, desde jazz contemporani fins a estils més moderns.

Image
ana
Actiu
Inactiu
Inactiu

Concert: Leo Middea

ESDEVENIMENT

Concert: Jeff Espinoza

ESDEVENIMENT

Concert: Ian Kay

ESDEVENIMENT

#4Raons 2022

El 22 d’octubre del 2022 es va celebrar una nova edició  del #4raons, el cicle que prova de modificar les relacions amb els artistes. L'objectiu d’aquest projecte és múltiple:  col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s'empelti de l'esperit de la ciutat a través d'algun col·lectiu local així com enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.

PROJECTE

Paraula de Dones 2022

Paraula Talent 

PROJECTE

Andami: Siesta + Ona

ESDEVENIMENT

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA