Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 151 resultats

Aforest Fest 2023

Aforest Fest 2023 Anònim (no verificat) dt., 21/02/2023 - 20:34
Image

Una flor no fa estiu, però un Afores Fest fa primavera. Obriu les agendes i reserveu-vos el dissabte 6 de maig perquè el "festivalet" més fresc de músiques modernes i grups emergents torna a La Capsa!
Per començar a obrir boca, us farem un recorregut pels projectes musicals que esdevindran protagonistes d'aquesta edició.

Comencem amb el projecte indie pop de Luna Valle, artista valenciana que ha tret el seu primer EP el febrer d'aquest any. Tres cançons sota el títol de Despedida i publicats a través del segell Buñuelos, el paraigua amb què la jove cantautora vol editar-se a partir d'ara. Aquest primer EP, en uns mesos anirà seguit de moltes més cançons i és un símbol de comiat cap a moltes coses: la manera de cantar, de parlar i d'escriure. Les tres cançons de l'EP estan plenes de tendresa i sinceritat, exemplificacions d'un pop contemporani de cadències lentes. Per l'artista és molt important l'autogestió per a no sotmetre's; el seu segell Buñuelos es recolzarà en Snap! Clap! i Levadura per a la promoció i contractació de concerts, dos projectes que també treballen als marges de la indústria canònica. L'amor és el gran motor de les seves lletres, però enfocades des d'una perspectiva més reflexiva, entenent lo important que és sentir a més dones parlar sobre les seves experiències sexoafectives que sovint queden als marges i reservades a les esferes privades.

Una altra banda que ens acompanyarà en aquesta edició de l'Afores Fest és Kylu Te Quiero. Grup que sorgeix de la Facultat de Belles Arts de València l'agost de 2021 de la mà de David (guitarra i cors), Rin (veu i teclat), Sergio (batería) i Aitana (baix i cors). Tots els integrants del grup han aportat els seus referents I influències donant lloc a una amalgama de sons influenciada per l'indie-rock nipó dels 90, el pop punk dels 2000 de grups com Juniper Moon i l'esperit riot grrrl que s'intueix en tots els seus temes. Com ells mateixos ho defineixen, fan "Punk simpàtic per a gent simpàtica".

 

Continuem amb la proposta de JaviJavier. Quatre amics de Barcelona que fan rock i també una mica el què els hi dona la gana, com ells diuen. I és que el quartet intenta fugir de l'exigència amb relació a la imatge que va lligada a la música, posant la mirada en allò que els hi importa de veritat: les guitarres i les bateries. Garage, rock and roll, pop... del que sigui en fan una festa

 

Acabarem amb  Pau ByChance, artista i compositora que va formar part del grup Girl Chance i que actualment porta la seva carrera en solitari, obrint-se camí cap a l’hyperpop. Com la mateixa artista descriu, aquest gènere és com barrejar vodka i gominoles, és la interpretació exagerada de la música pop, agafant referents del món d’internet dels 2000. El seu últim llançament és el single Rave en la Galaxia, que ha tingut una gran rebuda i inclús ha sigut afegida a la playlist oficial d’Hyperpop mundial.


La festa acabarà de la mà d' Escuse Mua Djs, duet format per Cristina Daura i Roberta Vázquez, que no només són dues de les il·lustradores més talentoses de Barcelona, sinó que també tenen la capacitat de seleccionar la millor música per a moure l'esquelet.

 

Per acabar de completar aquest recorregut, us recomanem que escolteu la playlist de l’Afores Fest per a començar a entrar en calor i poder gaudir al màxim el dissabte 6 de maig! Us hi esperem.

Noves actualitzacions de la Guia Sonora del Prat

Noves actualitzacions de la Guia Sonora del Prat Anònim (no verificat) dl., 06/02/2023 - 19:28
Image

Com ja sabeu, la Guia Sonora és un testimoni escrit, visual i sonor de la història de la música al Prat. Aquesta publicació va néixer amb la voluntat de ser un arxiu viu de les músiques de la ciutat, donant cabuda a la història ja escrita i la que està per esdevenir.  Després d’un 2022 amb tres noves actualitzacions de 4 bandes a cada edició i un concert per presentar-les, arribem aquest any amb 54 bandes dins de la Guia Sonora. Enguany farem 4 actualitzacions, introduint 16 bandes més a la Guia Sonora.

Per obrir boca de tot el que descobrirem, tenim aquesta primera actualització on podrem veure quatre noves bandes amb històries molt diferents d’entre elles. Començant per la més antiga, tenim al grup Alta Tensión, que van ser un dels pioners del rap al Prat als anys 80, i que va obrir el camí a artistes com Eat Meat, Mucho Muchacho o Zemo. També podràs descobrir a Fe Ciega, una banda de Hard Rock que va néixer al 1995 i que gràcies a la gravació d’un “maxi” titulat “ Per tu i per nosaltres”, que es va presentar a la ja històrica Sala Casino, van arribar a tocar per tota l’àrea metropolitana de Barcelona i van fer desenes d’entrevistes a ràdios locals de tota espanya. Seguim amb Suko que l’any 2005 va enregistrar la seva primera maqueta titulada  “Paisajes de Aquarela”  per posicionar-se dins del panorama espanyol del Rap. Per acabar tenim a la banda més novell de les quatre, Venturi Republic, que és un quintet d’amics que exploren paisatges musicals per transmetre emocions i sentiments perseguint fer conviure sons i ritmes per sortir de les línies establertes. 

Amb tota aquesta informacio, ja no teniu excusa per endinsar-vos dins d’aquesta Guia Sonora del Prat i poder conèixer d’on venim, on estem i cap a on caminem.

 

La Guia Sonora continua fent-se gran amb noves bandes.

Concert: A Contra Blues

Concert: A Contra Blues Anònim (no verificat) dl., 09/01/2023 - 17:41

Una de les millors bandes europees de rock i blues actual, avalats per premis com l'European Blues Challenge 2014, set treballs discogràfics I quinze anys de carrera musical amb presència constant en directes per tot el territori nacional i internacional.

L'any 2019 van treure el seu últim treball "Jab", que mostra a la banda en estat de plenitud i maduresa. En aquestes dotze composicions, el grup recupera les seves influències més arrelades, amb un fil conductor clar: el rock & roll.

Els qui els han vist en directe no dubten a afirmar que ens trobem davant d'una de les millors bandes de rock del panorama nacional.

Image
a contra blues
<p><strong>Preu:</strong>&nbsp;12,5&euro;<br />
<strong>Anticipada:</strong>&nbsp;8,5&euro;<br />
<strong>Tarifa Joves.Prat</strong>: 5,5&euro;</p>
Inactiu
Inactiu
Actiu

Escarxofa & Jazz 2022

Escarxofa & Jazz 2022: retrobar-se

PROJECTE

Escarxofa & Jazz 2018

Un complex vitamínic perfecte!

PROJECTE

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA