ESCARXOFA & JAZZ

Escarxofa & Jazz

Música i gastronomia unides en un únic espai on el jazz i les carxofes es fusionen amb un gran àpat, ritme i bona companyia

Compartir a:
EDICIONS

La ubicació del Prat de Llobregat en un delta fa del nostre territori una zona especialment adient per als productes de l’horta i, en especial, el conreu de la Carxofa Prat.

Amb el temps de la carxofa que s’allarga de novembre a abril, la ciutat acull un seguit d’activitats de difusió d’aquest producte i el seu valor cultural. Des de 2007 La Capsa, en col·laboració amb Les Escarxofes del Prat organitza, pels volts del mes d’abril, L’Escarxofa&Jazz, una activitat que uneix música i gastronomia en un únic espai on el jazz i les carxofes es combinen, es confonen i es fusionen en una proposta marcada per un bon àpat amb ritme i bona companyia.

Des de l’inici de les obres de la L9 del metro a la Plaça Joan Garcia-Nieto, L’Escarxofa&Jazz ha anat reubicant la seva activitat a diferents emplaçaments. A partir del 2015 torna al seu lloc originari, a la Plaça Joan Garcia-Nieto.

Des de ja fa 10 anys l’entitat gastronòmica i cultural de Les Escarxofes del Prat prenen part activa del projecte organitzant l’àpat popular i donant suport al desenvolupament de la jornada.

Us deixem amb unes imatges de l'edició 2017 de l'Escarxofa & Jazz:

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA