Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 24 resultats

Arriba la 16a edició de l'Escarxofa&Jazz!

Arriba la 16a edició de l'Escarxofa&Jazz! Anònim (no verificat) dv., 22/03/2024 - 18:46
Image

S'apropen les Festes de la Carxofa, i per tant, l'Escarxofa&Jazz, un esdeveniment organitzat conjuntament amb l'associació Les Escarxofes del Prat i La Capsa. Una jornada on gaudir de bona música i de la gastronomia de proximitat. 
 

El pròxim 14 d'abril celebrem la 16a edició i com de costum, tenim preparats tots els elements necessaris per estar a l'alçada dels anys anteriors. Segueix llegint per a no perdre't les novetats més fresques d'aquest esdeveniment que, combinat amb bona companyia i música de qualitat, de ben segur serà memorable.

Música

Començarem el festival amb Adrian Cunningham Gypsy Quartet, ritme, improvisació i energia que uneix el swing i el gypsy jazz. La festa continuarà amb JF Trio, una formació a cavall entre el jazz, la música electrònica i el pop, la combinació perfecte per anar fent gana. Seguirem amb Les Testarudes, nou dones que  reivindiquen la presència femenina als escenaris, creant un espai per a empoderar-se dins el món de la música i ocupant el seu espai i estils masculinitzats com l'ska i el rocksteady. I per a acabar d'elevar la festa, gaudirem del directe explosiu de Bigblack Rhino, que mesclen estils de música negra en un potent i sensible repertori que no us podeu perdre. La cirereta del pastís serà la Dj Meow aka DJ Nu, que punxarà els seus vinils entre banda i banda amb sessions que combinen rock'n'roll amb garage, sixties, rhythm and blues, ..., la millor manera d'animar la festa!

Menú i tiquets

Les Escarxofes del Prat ens prepararan un arròs melós amb l'escarxofa del Delta i de postres pa de pessic amb la flor morada de la República. També hi haurà opció vegana, un arròs amb verdures de la nostra terra. 

Preu:  10,5 € + 0,5 € de gestió.  Venda de tiquets només online a partir del dimecres 3 d'abril a les 17h a través d'aquest enllaç.

A més, el mateix dia Les Escarxofes del Prat oferiran "platillos" que es podran comprar al moment: carxofes a la brasa o pollastre guisat amb molt d'amor. 

T'hi esperem!

S'apropa la festa més esperada: música i arròs a la Plaça Joan Garcia-Nieto!

Escarxofa & Jazz

Música i gastronomia unides en un únic espai on el jazz i les carxofes es fusionen amb un gran àpat, ritme i bona companyia

PROJECTE

Escarxofa & Jazz 2022

Escarxofa & Jazz 2022: retrobar-se

PROJECTE

Escarxofa & Jazz 2018

Un complex vitamínic perfecte!

PROJECTE

Escarxofa&Jazz 2023

ESDEVENIMENT

Escarxofa&Jazz 2024

Escarxofa&Jazz 2024 Anònim (no verificat) dj., 28/10/2021 - 16:17

Com de costum, la Plaça Joan Garcia-Nieto es torna a omplir d’arròs i música, un esdeveniment únic que només pot emmarcar-se dins l’Escarfoxa&Jazz.  Concerts, arròs, solet,... Aquesta edició ve carregada amb tots els elements necessaris per a estar a l’alçada de la festa de l’any!


Enguany ens acompanyaran Adrian Cunningham Gypsy Quartet, JF Trio, Les Testarudes, Big Black Rhino i Meow aka Dj Nu!

MENÚ I TIQUETS

Les Escarxofes del Prat ens preparan un arròs melós amb l'escarxofa del Delta i de postres pa de pessic amb la flor morada de la República. També hi haurà opció vegana, un arròs amb verdures de la nostra terra. 

Preu:  10,5 € + 0,5 € de gestió.  Venda de tiquets només online a partir del dimecres 3 d'abril a les 17h a través d'aquest enllaç.

A més, el mateix dia Les Escarxofes del Prat oferiran "platillos" que es podran comprar al moment: carxofes a la brasa o pollastre guisat amb molt d'amor. 
 

EL CARTELL 

Adrian Cunningham Gypsy Quartet

ACG4 sorgeix de la trobada de dues tradicions separades per un oceà però unides per una idea. Una forma semblant d'entendre la música i el swing vertebrada pel ritme, l'energia i l'improvisació. El projecte neix a partir d'una sèrie de sessions en què el grup resident del projecte "Dimarts manouche / Martes manouche" conviden a col·laborar a l'Adrian Cunningham per unir aquestes dues tradicions del swing, d'una banda, el gypsy jazz i de l'altra el jazz tradicional nord-americà. El projecte va anar perfilant-se a través de diferents col·laboracions, evolucionant cap a sonoritats més modernes i desdibuixant el corsé del gypsy jazz. 

JF Trio

JF Trio és una formació a cavall entre el jazz, la música electrònica i el pop on exploren la improvisació i interacció entre els músics. La proposta explora diverses temàtiques a través de la composició i la improvisació i fusiona sonoritats acústiques i electròniques, tradicionals i modernes. Incorpora una instrumentació menys habitual en el context del jazz i així es multipliquen les possibilitats sonores i es creen atmosferes absorbents amb moments més espaiosos i d’altres més energètics. La sinceritat i honestedat es tradueix en un so autèntic i personal.

Les Testarudes

Les Testarudes son nou dones d'entre el 1996 i el 2003 que es van trobar per un interès comú: la presència femenina sobre els escenaris i la visibilització del seu projecte musical de ska, reggae i rocksteady. Neix davant la necessitat de crear un espai per a empoderar-se dins el món de la música i ocupar el seu espai i estils masculinitzats com l'ska i el rocksteady.

Bigblack Rhino

El 2014 neix Bigblack Rhino encapçalat per la frontwoman Nuri Mancebo i el guitarrista Gerard Brugués (Pàkitsguitar). La seva mescla d'estils de música negra caracteritzen el potent i sensible repertori de directe que els ha portat a actuar en festivals com el Black Music Festival de Perpinyà, el Garage Sound Fest de Madrid, el Burlada Blues festival de Pamplona, entre d'altres. Un còctel explosiu que val la pena tastar.

Meow aka DJ Nu

Amb més de 10 anys dedicats a la música a la nostra localitat, com a deejay i organitzadora d'esdeveniments, Meow és una melòmana que no es decanta per un sol estil. El seu eclecticisme musical la va impulsar a crear la sessió Dirty Rock 'N' Roll al 2011, per la necessitat de fer una sessió d'estils diferents, tots derivats del rock and roll. Ha portat la seva maleta de vinils al mític 'Planet M' de Madrid, i al 2023 al Azkena Rock Festival, Vitoria-Gasteiz. A les seves sessions combina rock'n'roll, amb garage, sixties, rhythm and blues, ..., la millor manera d'animar la festa!

Consulteu la resta d'activitats de les Festes de la Carxofa!

 

Image
E&J24
<p>Preu del dinar:&nbsp;10,5 &euro; + 0,5 &euro; de gesti&oacute;.&nbsp;&nbsp;<br />
<strong>Venda de tiquets nom&eacute;s online a partir del dimecres 3 d&#39;abril a les 17h.&nbsp;</strong></p>
Inactiu
Inactiu
Inactiu

Escarxofa & Jazz 2016

Saphie Wells & The SwingcatsSwingcaló, Victor Branch i The Excitements 

PROJECTE

Escarxofa & Jazz 2015

1.500 persones s'apleguen al retorn de l'Escarxofa & Jazz al seu espai original

PROJECTE

Escarxofa & Jazz 2014

Sol, bona música, bon menjar i millor ambient

 

PROJECTE

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA